Astăzi, ai 15% Extra Reducere ✨ la toate Uleiurile Esențiale și Difuzoarele Premium - Folosește codul 15AROMATERAPIE Vezi Produse 🏡

Vitamina C și rolurile sale în organism

vitamina c lipozomala lichida

Vitamina C este un nutrient esențial pe care corpul nostru nu îl poate produce de unul singur și pe care trebuie să-l obținem din dietă sau suplimente alimentare. Printre multe alte alte funcții pe care le exercită în organism, vitamina C este și un puternic antioxidant. Este recunoscută că un protector al vaselor de sânge, este benefică pentru sistemul imunitar și împiedică îmbătranirea prematură a organismului.

Ce face vitamina C în organismul nostru ?

Vitamina C are efecte benefice asupra  sistemului  imunitar înnăscut  și  adaptativ (sau dobândit). Mai exact, stimulează scăderea limfocitelor și accelerarea recuperării în urma infecțiilor, contribuind totodată la întărirea organismului în fața afecțiunilor virale precum răceala sau gripa. În schimb, deficiența de Vitamina C – deși în zilele noastre e puțin probabil să mai conducă la scorbut – crește expunerea la infecții, în special la persoanele cu diferite patologii de natură cronică.

De asemenea, această vitamină activează și reglează activitatea celulelor albe din sânge și creste concentrația de imunoglobulină G și M, anticorpi esențiali în fața afecțiunilor autoimune.

În același timp, Vitamina C previne bolile cardiovasculare, ajută la buna funcționare a sistemului nervos, menține o vedere buna și susține producția de colagen, esențial frumuseții pielii, dar și sănătății oaselor. De asemenea, ajuta la absorbția mai bună a fierului, zincului și a calciului.

Un alt rol al Vitaminei C în organism este legat de contribuția la gestionarea hipertensiunii arteriale:  ajută la scăderea tensiunii arteriale în cazul pacienților care se confruntă cu această afecțiune și, în același timp, menține tensiunea arterială în limite optime și previne creșterea acesteia.

În gama Marnys găsești vitamina C lipozomală, cu un grad de absorbție ridicat și un gust delicios de citrice. Descoperă produsul mai jos:

-26%
BESTSELLER
Prețul inițial a fost: 125,00 lei.Prețul curent este: 92,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 3,06 lei per zi de tratament!