Astăzi, ai 15% Extra Reducere ✨ la toate Uleiurile Esențiale și Difuzoarele Premium - Folosește codul 15AROMATERAPIE Vezi Produse 🏡

4 motive pentru care să alegi creatina monohidrată

suplimentele cu creatina monohidrata pentru foarta si performante sporite

 Fie că frecventezi des sala de forță, fie că ești sportiv amator ai auzit, cu siguranță, despre creatină. Și spun „cu siguranță” pentru că acesta este cel mai popular și folosit supliment nutritiv pentru sportivi. Motivele? Rezultate vizibile și rapide.

Creatina este cel mai studiat supliment de pe piață, iar cele peste 1000 de studii efectuate au demonstrat că acest adjuvant este cel mai bun pentru obținerea de rezultate și pentru performanță. Există mai multe tipuri de creatină, însă creatina monohidrată este favorita tuturor. O să îți spunem și de ce, prezentându-ți 4 motive pentru care merită să o alegi. Dar înainte, hai să ne informăm cu privire la ce este creatina și cum acționează în organismul nostru pentru a ne ajuta să atingem rezultatele dorite. 

Despre creatină

Creatina nu este ceva sintetic, realizat de către om, ci este o moleculă care se regăsește în mod natural în organismul uman. Creatina se obține din alimente precum carnea roșie sau pește. Creatina se sintetizează la nivelul ficatului cu ajutorul aminoacizilor glicină, arginină și metionină, dar se regăsește și la nivelul rinichilor sau al pancreasului. 

Cum acționează creatina?

Peste 90 % din creatina din organism este stocată în mușchii scheletici. În timpul efortului mediu și intens, mușchii convertesc creatina în fosfat de creatina, un nutrient necesat pentru crearea de adenozină trifosfat (ATP), adică sursa principală de energie accesată de organism. 

Cu alte cuvinte, creatina ajută organismul să depună efort de mare intensitate pentru o perioadă mai lungă de timp. Deci suplimentarea cu creatină este o sursă directă de energie care să susțină îmbunătățirea performanțelor fizice în sala de antrenament.

4 motive pentru care să alegi creatina monohidrat

Dintre toate tipurile și formele de creatină existente pe piață, specialiștii recomandă administrarea de creatină monohidrat pudră. Creatina monohidrat este cea mai pură formă de creatină existentă pe piață, fiind formată dintr-o moleculă de creatină și una de apă. 

Uite și alte 4 motive pentru care să o alegi:

1.Este cea mai studiată formă de creatină

Dintre creatina lichidă, cretaină hidrocloridă și toate celelalte forme de creatină existente, cea mai studiată este creatina monohidrat. Numeroasele studii realizate asupra creatinei monohidrat au demonstrat eficiența acesteia în ceea ce privește creșterea în masă musculară și sporirea energiei. Deci alege creatina monohidrată pentru că are cel mai bogat suport științific. 

2. Este cea mai eficientă formă de creatină

Creatina monohidrat are cele mai bune rezultate în ceea ce privește sporirea performanței sportive și creșterea în masă musculară. Numeroase studii au comparat acest tip de creatină cu creatina lichidă, de exemplu, demonstrându-se că monohidratul are rezultate semnificativ mai bune. 

3. Este cea mai pură și sigură formă de creatină

Acest tip de creatină este cel mai sigur de consumat. Studiile au demonstrat că un consum de creatină pentru o perioadă lungă, de câțiva ani, sau dozele puțin mai mari decât cele recomandate nu au adus cu sine efecte adverse pentru consumatori. Singura modificare observată a fost creșterea în greutate, însă acest lucru este cauzat de retenția de apă pe care creatina o provoacă la nivelul mușchilor. Deci acele kilograme în plus pot fi cauzate și de creșterea în masă musculară.

4. Este ușor de găsit și are un preț accesibil

Dintre toate formele de creatină, cea monohidrată este cel mai ușor de găsit ca supliment individual. Desigur, o poți găsi și ca ingredient într-un complex. În ceea ce privește prețul, creatina monohidrat este cea mai ieftină formă de creatină. Unul dintre posibilele motive este faptul că se află de cel mai mult timp pe piață. 

Te-ai hotărât să încerci un supliment cu creatină? Avem o sugestie pentru tine. Premium Creatina din gama Marnys Sports este un supliment nutritiv cu un conținut de 100% creatină monohidrată pură. Acest supliment este sursa ta directă de energie pentru a-ți îmbunătăți performanțele fizice, a-ți crește masa musculară și a-ți depăși limitele.

Descoperă produsul aici:

-20%
Prețul inițial a fost: 122,00 lei.Prețul curent este: 97,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 3,23 lei per zi de tratament!

-11%
Livrare Gratuita
Prețul inițial a fost: 275,99 lei.Prețul curent este: 245,99 lei. TVA inclus

Mai puțin de 8,19 lei per zi de tratament!

-22%
Prețul inițial a fost: 159,99 lei.Prețul curent este: 124,99 lei. TVA inclus

Mai puțin de 4,16 lei per zi de tratament!