Vitamina C lipozomală – beneficii pentru organism

vitamina c lipozomala cu un grad de absorbție mult mai ridicat

Cu toții știm că Vitamina C este un nutrient indispensabil pentru organismul uman. Dintre numeroasele sale beneficii cel mai important este capacitatea de a-i permite corpului să o absoarbă într-o proporție cât mai mare. Puțină lume știe că tabletele, capsulele sau alimentele care conțin Vitamina C, chiar și consumate cu mult peste doza zilnică recomandată, nu sunt cele mai potrivite opțiuni de suplimentare a organismului. În acest caz, o foarte mică parte din Vitamina C reușește să pătrundă în sânge și în profunzimea celulelor, restul fiind eliminată de corp. Însă nu și în cazul suplimentelor cu vitamina c lipozomală

Vitamina C Lipozomală – o absorbție mai bună

O mare parte din Vitamina C obținută din suplimente sub formă de sau tablete nu este niciodată absorbită de celule. Asta ne spune că supradozarea prin suplimentarea tradițională (cu capsule sau tablete) nu oferă organismului doza dorită, pentru că doar o anumită cantitate de vitamina C reușește să treacă de sistemul digestiv. În studiile de specialitate, cercetătorii au descoperit că maximum de vitamina C non-lipozomală care poate fi absorbită este de 200 mg. Deoarece numeroase suplimente au un conținut de vitamina C de 1 000 mg, asta înseamnă că se obține efectiv doar în jur de 20%.

Pentru a determina ce beneficii are vitamina c lipozomala, oamenii de știință au efectuat diverse studii, printre care și cel care viza biodisponibilitatea acesteia (capacitatea de absorbție), din 2016, în urma căruia au descoperit că Vitamina C Lipozomală a furnizat concentrații considerabil mai mari de vitamina C decât celelalte forme. Asta înseamnă că lipozomii asigură mai multă vitamină C în fluxul sanguin, unde poate fi distribuit în mod corespunzător către celulele care au nevoie de ea, fără a mai fi nevoită să treacă prin tractul digestiv. 

Lipozomii fosfolipidici esențiali oferă, ei înșiși, beneficii pentru sănătate

Când consumăm vitamina C lipozomală, pe lângă beneficiile oferite Vitamina C în sine, obținem și beneficiile nutriționale provenite din materialul care cuprinde lipozomii înșiși, care nu sunt de neglijat. Fosfolipidele au o concentrație mare de fosfatidilcolină, care este o componentă de bază a tuturor structurilor noastre celulare. Aceasta este un fosfolipid esențial, un acid gras pe care corpul nostru nu îl poate produce de unul singur, așa că trebuie să-l obținem din dietă sau din suplimente. Fosfatidilcolina este utilă funcționării sănătoase a ficatului și a celulelor sanguine. O furnizare constantă de fosfolipide poate ajută la completarea golurilor din membrane și la fortificarea peretelui celular.

-10%
Prețul inițial a fost: 175,00 lei.Prețul curent este: 157,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 5,23 lei per zi de tratament!

-10%
Livrare Gratuita
Prețul inițial a fost: 277,00 lei.Prețul curent este: 249,30 lei. TVA inclus

Mai puțin de 8,30 lei per zi de tratament!

-26%
BESTSELLER
Prețul inițial a fost: 125,00 lei.Prețul curent este: 92,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 3,06 lei per zi de tratament!