Medici și Nutriționiști

Noi credem cu tărie în produsele noastre și le cunoaștem calitatea, așadar suntem convinși că vor fi de ajutor pentru o mulțime de persoane care caută variante alternative și tratamente naturiste pentru remedierea anumitor afecțiuni. Avem încredere că oferim cele mai bune soluții care există în prezent pe piața din România, lasă-ne să te convingem că este așa.

Dacă ești expert în industrie și crezi că produsele noastre sunt interesante, am fi mai mult decât bucuroși să lucrăm împreună.

Căutăm medici și nutriționiști care să testeze suplimentele gama noastră, pentru ca ulterior să își împărtășească părerea avizată cu privire la calitatea și eficiența acestora. Căutăm parteneri de încredere, cu care să împărtășim păreri și de la care să învățăm în permanentă lucruri noi.

De ce să lucrezi cu noi?

  • Garanția calității

Avem produse inovative, unice pe piața din România. Formele lichide ale suplimentelor, concentrațiile bogate, combinațiile inedite de ingrediente fac ca produsele noastre să fie alternative naturiste excelente, cu efect real, garantat

  • Testări gratuite ale produselor

Îți oferim un număr de produse lunar cărora să le testezi eficiența și pe care să le recomanzi mai departe pacienților tăi. Vei găsi o gamă largă de produse potrivită pentru diverse afecțiuni.

  • Comisioane din vânzări

Dacă te-am convins de eficiența produselor noastre și le recomanzi pacienților tăi, ne-ar face plăcere să te recompensăm cu un comision din vânzările pe care le generezi.

  • Acces exclusiv la produse noi

Vei afla printre primii de noile produse care urmează să fie introduse în gamă și vei avea posibilitatea să le testezi.

  • Asistența noastră permanentă

Pentru orice ai nevoie, noi suntem aici. Îți oferim consultanță permanentă, sfaturi, sugestii și orice alte informații ai nevoie.

Hai să ne cunoaștem!

Ne bucurăm că vrei să ne cunoaștem. Împărțim aceleași principii și valori, deci cu siguranță vom rezona excelent.

Completează formularul de mai jos, iar un membru al echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp.