MARNYS® SPORTS

Gama Premium de suplimente pentru Sportivi de Performanță și Pasionați de sport. Pot fi folosite atât la nivel competițional, cât și pentru cei care își doresc să ajungă la cea mai bună formă. Fără substanțe interzise, fără coloranți sau arome artificiale, testate în laborator, fără modificări GMO, fără lactoză, fără gluten.

Suplimente 100% pure pentru performanță maximă.

Forță și Masă Musculară

Forța este o abilitate cheie pentru atingerea obiectivelor sportive.

PUTEREA este capacitatea de a sprinta mai repede, de a ridica o greutate mai mare și de a tolera intensitatea ridicată în perioade scurte până la moderate. Metabolismul nostru trebuie să fie pregătit pentru a depăși obiective extraordinare și pentru a lucra la o intensitate la fel de mare pe cât necesită situația. Aceasta este ceea ce ne face să ne adaptăm și să creștem, atât în ​​exterior (fizic), cât și în interior (mental).

Rezistență și Efort

Reziliența este abilitatea de a-ți afla limitele reale.

Rezistența este abilitatea care ne permite să depășim cu mult orizontul pe care ochii noștri îl pot vedea, unde nu eram siguri dacă era posibil să mergem deloc. Poate că nimic nu poate testa sistemul nostru în ansamblu mai mult decât sporturile de anduranță. Corpurile noastre sunt forțate până la limitele capacității lor aerobe; inima trebuie să pompeze mai repede, sistemul respirator crește volumul de aer, iar sistemul muscular menține rezistența până la sfârșitul alergării. Sporturile sau exercițiile fizice care durează de obicei mai mult de o oră ne pun adesea sub acești factori, indiferent dacă am decis să urcăm în vârful unui munte sau să terminăm o cursă.

 Recuperare și Odihnă

Recuperarea completă este esențială după efortul sportiv

Fiecare activitate fizică cauzează uzură și slăbiciune temporară, care trebuie compensată cu timpul de recuperare. Fiecare sportiv sau femeie știe că odihna este la fel de necesară ca și practica sportivă, pentru a păstra o performanță și o adaptare constantă. Un plan de instruire durabil și sănătos trebuie să fie susținut de o nutriție adecvată și eficientă.

 Rămâi în Formă

Bunăstarea fizică, mentală și emoțională este echilibrul pentru a face față vieții de zi cu zi.

Toată lumea știe importanța păstrării unei sănătăți optime și a menținerii unui stil de viață sănătos. Conceptul de sănătate implică a mânca bine și a face suficient exercițiu pentru a atinge echilibrul fiziologic. În cele din urmă, totul este în corpul nostru, fie că vrem să urcăm un munte, să alergăm la un maraton sau să fim activi pentru a face față provocărilor din muncă și din viața de zi cu zi. Gama de produse TOTAL WELLNESS de la MARNYS Sports este un set de suplimente de sănătate holistice cu o filozofie naturală pentru toată lumea, atât pentru cei care fac sport zilnic sau pentru competiție, cât și pentru cei cu un stil de viață activ care sunt preocupați de bunăstarea lor.