Suplimente pentru menținerea masei musculare

suplimentele ideale pentru mentinerea masei musculare

Pentru a-ți ajuta mușchii să își mențină forma, trebuie să acorzi o atenție deosebită acestor două principii de bază. Primul principiu este să menții un echilibru între caloriile pe care le arzi și cele pe care le consumi, iar cel de-al doilea să te asiguri că ai inclus în dieta ta surse bogate de proteine care să te ajute să îți menții masa musculară. Poți, de asemenea, să îți completezi lipsurile din dieta cu suplimente nutritive dedicate sportivilor. Aceste produse conțin nutrienții ideali cu ajutorul cărora să îți poți atinge orice obiectiv, inclusiv cel de a-ți menține masa musculară. 

Iată principalele noastre sugestii de suplimente pentru menținerea masei musculare:

1. Proteina din zer

Proteina este un nutrient esențial pentru creșterea, menținerea sau recuperarea muschilor. Dintre toate formele de proteină care se regăsesc pe piața suplimentelor nutritive, cea mai populară și eficientă este proteina din zer. Popularitatea acesteia se datorează faptului că se absoarbe foarte repede în organism și conține toți aminoacizii esențiali necesari recuperarii musculare. Pentru a-ți menține masa musculară, cel mai bine este să consumi proteina din zer după antrenament. 

WH3Y health marca Marnys este un supliment cu un conținut bogat de proteine, printre care și proteină din zer. Proteinele și aminoacizii esențiali din compoziție sunt principalii nutrienți de care avem nevoie după efectuarea antrenamentelor fizice, iar WH3Y health este suplimentul ideal în acest sens.  Cele 35 de g care corespund dozei zilnice contribuie la creșterea și menținerea masei musculare, îmbunătățind, de asemenea, rezistența corpului. 

2. Complex Pre-Workout

Un supliment Pre-Workout sau înainte de antrenament este foarte benefic dacă obiectivul tău este menținerea masei musculare. Acest tip de supliment este un complex de ingrediente menit să sporească performanța atletică și să ofere o doză în plus de energie care să te mențină în formă pentru mai mult timp. Cu ajutorul unei complex pre-workout îți poți maximiza performanțele la sala de antrenament, menținându-ți, astfel, masa musculară.

PREformance Nature din gama Marnys Sports este un complex Pre-Workout cu o formulă bazată pe extracte naturale de cofeina și colină. Aceste două ingrediente ale complexului PREformance Nature stimulează metabolismul grăsimilor, furnizând o doză optimă de energie care să te mențină în formă pentru mai mult timp. Combinația tuturor ingredientelor din acest complex susține performanțele sportive, contribuie la dezvoltarea și conservarea masei musculare și îmbunătățește rezistența corpului în fața efortului fizic intens. 

3. Minerale

De vitamine și minerale ai nevoie pentru refacerea muschilor după antrenament. Refacerea țesuturilor musculare, dar și menținerea și creșterea mușchilor depind de o varietate de nutrienți, printre care și de minerale. De la menținerea echilibrului electrolitic și până la asigurarea funcționării optime a sistemului muscular, mineralele nu sunt deloc de neglijat în procesul de recuperare și menținere a masei musculare.

Electrolyte ReCOCOvery este special conceput pentru a reface echilibrul electrolitic în urma unui efort fizic intens. Combinația dintre apă de cocos și săruri minerale favorizează absorbția lichidelor, hidratarea și echilibrul electrolitic, contribuind la susținerea randametului. Electrolyte ReCOCOvery conține 6,6 g de carbohidrați care, împreună cu sărurile minerale, contribuie la sporirea performanței în timpul exercițiilor de rezistență, precum și la creșterea absorbției apei în organism. Sărurile minerale din Electrolyte ReCOCOvery stimulează producția optimă de proteine, sprijinind funcția musculară. 

MagVital este un supliment care combină trei surse principale de magneziu: citrat, sulfat și pidolat cu vitamina B6, multiplicand, astfel, proprietățile benefice pe care le are magneziu pentru mușchi și oase. Magneziu contribuie la menținerea funcționării optime a sistemului muscular, nervos și la menținerea echilibrului electrolitic din organism. Magvital contribuie la înlăturarea stărilor de oboseala fizică și mentală, sporește semnificativ performanțele fizice, protejează sistemul muscular, contribuie la sinteza proteinelor și reduce episoadele de febră musculară apărută după un efort fizic.  

Descoperă produsul aici:

-21%
Prețul inițial a fost: 197,00 lei.Prețul curent este: 155,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 5,16 lei per zi de tratament!

-17%
Prețul inițial a fost: 147,99 lei.Prețul curent este: 122,99 lei. TVA inclus

Mai puțin de 4,10 lei per zi de tratament!

-21%
Prețul inițial a fost: 145,00 lei.Prețul curent este: 115,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 3,83 lei per zi de tratament!

-19%
BESTSELLER
Prețul inițial a fost: 120,00 lei.Prețul curent este: 97,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 3,23 lei per zi de tratament!