💪 Profită de reducerea de 12% la Vitamine pentru oboseală! Folosește cuponul ACTIV12 și fii plin de energie! ⚡

Ce faci înainte de antrenament? Sfaturi pentru rezultate maxime

complex pre workout cu un mix de ingrediente care sa sporeasca performantele la sala de forta

Când vine vorba despre rutina de antrenament, majoritatea dintre noi considerăm că doar timpul petrecut la sală cântărește în atingere obiectivului. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. Bineînțeles, timpul petrecut la sala de forță și antrenamentele cântăresc foarte mult, însă ar trebui să acordăm mai multă atenție rutei complete de antrenament, iar aici ne referim și la momentele dinaintea antrenamentului și de după antrenament.

Aspectele precum alimentația, odihna, hidratarea sau suplimentarea de calitate au o influență semnificativă asupra rezultatului final și a randamentului pe care îl ai la sală. O rutină bine stabilită, pe care să o urmezi înainte de antrenament, te poate ajuta să te recuperezi mult mai repede, să dai mai mult randament și să îți maximizezi toate rezultatele. 

Iată 4 lucruri pe care să le faci înainte de antrenament pentru rezultate maxime:

1.Odihnește-te suficient

Acesta este un obicei pe care trebuie să îl ai în permanență. Un antrenament de calitate începe în momentul în care decizi să te odihnești suficient. Odihna nu doar că îți oferă mult mai multă energie pentru a-ți duce antrenamentele la bun sfârșit, îți ține și apetitul sub control. Dacă ești suficient de odihnit, nu vei simți nevoia să mănânci atât de mult pe parcursul zilei. 

Se recomandă un somn de minimum 6 ore și jumătate, deși ideal ar fi 8-9 ore de odihnă. Deci antrenamentul eficient începe în momentul în care te pui seara la culcare, nu uita asta. 

2.Hidratează-te corespunzător

Știi deja cât de importantă este apa pentru un organism sănătos. Odată ce începi o rutină de antrenament, trebuie să acorzi și mai multă atenție hidratării corespunzătoare. Prin antrenamentele intense, elimini o bună cantitate de apă din organism în momentul în care transpiri. Asigură-te că bei suficient de multă apă înainte de antrenament pentru a-ți menține un nivel ridicat de energie și pentru un randament mult mai bun. 

3. Încălzirea

Indiferent dacă ai decis să faci 10 minute de sport sau o oră, nu omite etapa de încălzire încălzire. Exercițiile de încălzire au ca scop creșterea temperaturii corpului și a bătăilor inimii, pregătindu-te astfel pentru un efort mai intens. O sesiune de încălzire înainte de antrenament reduce riscul de accidentare.

4. Apelează la un supliment pre-workout

Cu toții avem zile bune și zile în care nu dispunem de la fel de multă energie. Ei bine, poate ar fi momentul să încerci să incluzi un supliment nutritiv pre-workout în rutina ta. Dacă nu te alimentezi suficient și corespunzător înainte de antrenament, nu vei avea la fel de multă energie și vei ajunge la epuizare mai repede decât de obicei. Acest lucru este perfect normal, însă dacă îți dorești să dai la fel de mult randament la fiecare antrenament, îți recomandăm călduros să iei în considerare suplimentarea cu un pre-workout. 

Suplimentele pre workout sunt special concepute pentru a-ți oferi un extra boost de energie care să te ajute să duci fiecare antrenament la bun sfârșit și, de ce nu, să îți depășești limitele. Un complex pre-workout conține ingredient special ales pentru a te menține în formă pentru mai mult timp. Un astfel de supliment trebuie luat cu aproximativ 30 de minute înainte de antrenament. 

Dacă te-ai decis să încerci un supliment pre-workout, avem o sugestie pentru tine. Noua gamă Marnys Sports pune la dispoziție o varietate de suplimente special dedicate pasionaților de sport, potrivite pentru fiecare etapă a antrenamentului. 

Pentru perioada de dinainte de antrenament, îți recomandăm PREformance NATURE, un stimulent pre-workout complet, care combină eficiența unor puternici energizanți precum cofeină, guarana și taurină cu alți nutrienți benefici pentru performanțe sportive precum BCAA și complexul de vitamine B. Acest supliment susține performanțele sportive, contribuie la dezvoltarea și conservarea masei musculare, îmbunătățește rezistența la efort și accelerează metabolismul grăsimilor.

Descoperă produsul aici:

-21%
Prețul inițial a fost: 197,00 lei.Prețul curent este: 155,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 5,16 lei per zi de tratament!

-13%
Prețul inițial a fost: 112,99 lei.Prețul curent este: 97,99 lei. TVA inclus

Mai puțin de 3,26 lei per zi de tratament!