💪 Profită de reducerea de 12% la Vitamine pentru oboseală! Folosește cuponul ACTIV12 și fii plin de energie! ⚡

Beneficiile extraordinare ale chlorellei în procesul de detoxifiere a organismului

extractul de chlorella pentru sustinerea detoxifierii organismului

Cu o vârstă de peste 3 miliarde de ani, Chlorella este una dintre cele mai vechi alge de pe Pământ, fiind, în același timp, un superaliment care se pliază perfect pe necesitățile lumii moderne în care trăim. Chlorella oferă beneficii extraordinare pentru sănătate și ajută la întarirea, detoxifierea și protejarea organismului.

Secolul XXI și provocările sale ne pun în ipostaze pe care omenirea nu le-a mai experimentat la un asemenea nivel: soluri epuizate, cu alimente cultivate în ele care sunt la fel de epuizate în ceea ce privește nutrienții; substanțe chimice toxice prezente în aproape orice – de la ceea ce mâncăm până la apă, îmbrăcaminte, locuințe și nu numai; niveluri extraordinare de stres oxidativ – ecrane de calculator, telefoane mobile; viața în metropole aglomerate etc. Ca de fiecare dată însă, natura ne mai oferă o soluție: Chlorella.

Mică algă verde cu mari beneficii

Descoperită pentru prima dată în 1890 odată cu apariția microscopului, Chlorella (denumire științifică: chlorella vulgaris) este o microalgă verde unicelulară, ceea ce o face greu de observat cu ochiul liber. Culoarea sa intensă, verde închis, se datorează conținutului extrem de ridicat de clorofilă – unul dintre cele mai ridicate în raport cu alte plante. Conținutul de clorofilă este responsabil pentru o parte însemnată dintre beneficiile pentru sănătate ale Chlorellei.

Este adesea supranumită ”regina super-alimentelor”. Ca fapt divers, NASA a efectuat studii aprofundate pentru a o evalua ca un aliment potențial care să fie integrat în hrana astronauților. El ar urma să fie consumat în spațiu, în timpul misiunilor interplanetare lungi, din cauza densității ridicate de nutrienți, dar și datorită proprietăților medicinale extraordinare.

Chlorella și Detoxifierea Organismului

La fel de importantă precum asigurarea nutrienților este eliminarea toxinelor și a metalelor grele din corp, proces în care Chlorella se descurcă la fel de bine. De fapt, unul dintre beneficiile esențiale ale sale este recunoașterea unul dintre cei mai eficienți detoxifianți, care luptă împotriva substanțelor chimice toxice și a radiațiilor. Acest lucru se datorează, după cum afirmam mai sus, conținutului ridicat de clorofilă din Chlorella, care este, la rându-i, unul dintre cele mai puternice substanțe detoxifiante ale naturii.

În esență, Chlorella detoxifică organismul prin neutralizarea toxinelor, metalelor grele și a substanțelor chimice prezente în tractul digestiv înainte de fi absorbite în totalitate de organism. Clorofila prezentă în algele Chlorella protejează interiorul celulelor și al țesuturilor, atât direct, cât și indirect, și acționează pentru a expulza agenții patogeni nedoriți care pun în pericol sănătatea.

-20%
Livrare Gratuita
Prețul inițial a fost: 271,76 lei.Prețul curent este: 217,40 lei. TVA inclus

Mai puțin de 7,24 lei per zi de tratament!

-20%
Prețul inițial a fost: 110,00 lei.Prețul curent este: 87,76 lei. TVA inclus

Mai puțin de 2,92 lei per zi de tratament!