Suplimente pentru femei – nutrienții ideali pentru sănătatea femeilor

sanatate si bunastare cu suplimente pentru femei

De ce depinde un organism sănătos? Sănătatea organismului uman depinde de o varietate de factori interni și externi. Este important să înțelegi semnele pe care ți le dă organismul și să adopți un stil de viață cât mai sănătos prin alegeri alimentare potrivite și mișcare fizică regulată. 

Organismul unei femei are altfel de nevoi față de un bărbat, de exemplu. Ba chiar se schimbă de la o etapă a vieții la alta. Principalele preocupări ale femeilor în materie de sănătate sunt legate de menstruație, contracepție și pierdere în greutate. După vârsta de 45 de ani, grijile femeilor se schimbă, iar acestea devin tot mai preocupate de aspecte precum menopauza, libidoul scăzut, insomnie, osteoporoză, stres și incontinență urinară. 

Un stil de viață sănătos și echilibrat le ajută pe femei să aibă un organism sănătos de-a lungul timpului. Totuși, de multe ori agitația lumii în care trăim nu ne permite să ne ținem mereu cu strictețe de obiectivele setate pentru a ne menține un stil de viață sănătos, iar aici intervin suplimentele. Poți apela oricând la suplimente pentru femei în momentele în care ai nevoie de mai multă energie, în etapa în care pielea ta îmbătrânește accelerat, atunci când îți dorești să scapi de kilogramele în plus sau atunci când vrei să ai un organism sănătos. Să vedem care sunt cele mai potrivite suplimente pentru femei în funcție de problemele care le preocupă. 

Vitamine esențiale pentru femei

Sunt mulți factori care ne afectează nivelul de energie și starea generală de bine. Stresul, efortul fizic regulat sau factorii externi precum schimbările de anotimp sau schimbările de temperatură pot afecta organismul, cauzând un sentiment de slăbiciune și de astenie.

Pentru a ne păstra un nivel optim de energie și sănătate, putem apela la ingrediente naturale precum propolis, polen sau lăptișor de matcă. Pentru a ne întări organismul, vitamina B6 și ciupercile precum reishi sunt de mare ajutor. 

Sindromul premenstrual

Această problemă poate afecta rutina zilnică obișnuită a unei femei. Femeile experimentează o serie de simptome fizice și psihice cu câteva zile înainte de menstruație. Simptomele încetează la câteva ore după ce menstruația a început. În acestă perioadă este recomand ca femeile să fie mai atente la alimentație, să facă puțină mișcare și să apele la suplimente care le pot îmbunătăți starea de spirit. 

Suplimente pentru femeile de peste 45-50 de ani

În această etapă a vieții, femeile se confruntă cu diferite schimbări. Iată care sunt principalele probleme prin care o femeie poate trece începând cu această vârstă și câteva sfaturi pentru a le gestiona eficient. 

Menopauza

Primele semne ale menopauzei apar în această perioadă. Începând cu vârsta de 45 de ani, femeile pot experimenta o serie de schimbări și simptome prin care să își dea seama că menopauza urmează să se instaleze. 

Problemele cu somnul, bufeuri de căldură, schimbări de dispoziție, iritabilitate, stres sau piele uscată sunt doar câteva dintre simptomele comune ale menopauzei. În această etapă este deosebit de important să acordați o atenție deosebită nutriției. Puteți apela cu încredere la suplimente pentru femei special concepute pentru a ameliora simptomele menopauzei. 

Probleme urinare

Chiar dacă apar mai des odată cu înaintarea în vârstă, problemele urinare sunt destul de frecvente și în cazul femeilor tinere. Cele mai bune suplimente pentru acest tip de probleme sunt cele care au la baza lor extracte naturale din merișoare. 

Picioare obosite

Sindromul picioarelor obosite reprezintă un disconfort destul de comun printre femei. Acesta este cauzat de circulația înceată a sângelui. Anumite ingrediente de origine vegetală precum uleiul de arnica sunt ideale pentru remedierea acestei probleme. Folosit pentru masajul picioarelor, acest ulei activează circulația sângelui și reduce disconfortul. Există, de asemenea, și suplimente precum Circuven, special concepute pentru acest tip de probleme. 

Probleme ale oaselor și ale articulațiilor

Sănătatea oaselor și a articulațiilor trebuie să devină prioritară odată cu trecerea timpului, în special atenția asupra densității osoase. Este esențial ca oasele să îți păstreze o densitatea optimă pentru a evita probleme precum fracturi sau chiar osteoporoză. Cei mai importanți nutrienți pentru oase sunt: calciul, vitamina D, magneziu, zincul și cupru. Îți recomandăm, așadar, să alegi suplimente pentru femei care conțin acești nutrienți. 

Frumusețea pielii și a tenului

Pielea, cel mai mare organ al corpului uman suferă foarte multe schimbări odată cu trecerea anilor. Ridurile, liniile de expresie, petele și pielea lăsată sunt doar câteva dintre problemele cu care piele se confruntă în această perioadă. Pielea poate fi protejată atât cu produse pentru îngrijire, cât și cu suplimente nutritive.  Colagenul, acidul hialuronic, magneziul, zincul, complexul de vitamine B, vitamina A și vitamina C sunt doar câteva dintre nutrienții de care pielea are nevoie pentru un aspect frumos. 

Suplimente pentru controlul greutății

Menținerea greutății ideale și pierderea în greutate sunt printre principalele preocupări ale femeilor indiferent de vârstă. O dietă echilibrată și sănătoasă alături de mișcare fizică regulată sunt schimbările necesare pe care trebuie să le adopți pentru a atinge aceste obiective. Bineînțeles, suplimentele îți pot veni în ajutor. Există foarte multe produse cu ingrediente de origine naturală cu ajutorul cărora poți arde grăsimile mai repede și poți pierde în greutate. 

L-carnitina, spre exemplu, este un ingredient care se găsește în multe suplimente concepute pentru controlul greutății. Acest lucru se datorează rolului important al acestui nutrient în metabolismul energiei și în transportul acizilor grași.

Suplimente pentru femei cu un stil de viață activ

Suplimentele destinate sportivilor ajută atât în procesul de antrenament, alimentând organismul cu nutrienții și mineralele necesare pentru menținerea energiei, cât și în procesul de recuperare de după. Dar multe femei au nevoie de o extra mână de ajutor pentru a-și menține sănătatea oaselor, a mușchilor, a articulațiilor și a cartilajelor. 

Vitamine și minerale

Pentru susținerea sănătății oaselor, mușchilor și articulațiilor, sportivele trebuie să apeleze la suplimente pentru femei cu colagen, calciu, magneziu, fier, acid hialuronic și vitaminele B6, C și B2. 

Proteine

O femeie cu un stil de viață activ are nevoie de un aport optim de proteine. Acestea sunt esențiale pentru masa musculară și pentru recuperarea de după antrenament. 

BCAA

BCAA sunt aminoacizi prezenți cu precădere în  mușchi. Aceștia sunt responsabili pentru formarea proteinelor, așadar suplimentarea cu aceștia este necesară pentru o femeie pasionată de sport. 

CLA (Acid Linoleic Conjugat)

Acidul linoleic conjugat este implicat în procesele metabolice ale acizilor grași, în special în mușchi. Un supliment cu CLA ajută la îmbunătățirea compoziției corporale. 

Fiecare etapă din viața ta necesită schimbări. Ai grijă de tine și de organismul tău și apelează doar la cele mai bune produse care să te mențină în cea mai bună formă.

-19%
Prețul inițial a fost: 155,00 lei.Prețul curent este: 125,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 4,16 lei per zi de tratament!

-20%
Prețul inițial a fost: 122,00 lei.Prețul curent este: 97,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 3,23 lei per zi de tratament!

-15%
Prețul inițial a fost: 164,99 lei.Prețul curent este: 139,99 lei. TVA inclus

Mai puțin de 4,66 lei per zi de tratament!

-22%
Prețul inițial a fost: 80,00 lei.Prețul curent este: 62,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 2,06 lei per zi de tratament!