Astăzi, ai 15% Extra Reducere ✨ la toate Uleiurile Esențiale și Difuzoarele Premium - Folosește codul 15AROMATERAPIE Vezi Produse 🏡

Extractul de ginseng pentru îmbunătățirea activității sexuale

extractul de ginseng pentru imbunatatirea activitatii sexuale

De-a lungul deceniilor, ginsengul și-a dovedit eficiența în ceea ce privește energizarea organismului, înlăturarea efectelor stresului, dar și în ceea ce privește creșterea libidoului  la femei și bărbați și îmbunătățirea funcției erectile, în cazul bărbaților. În acest articol, ne vom îndrepta atenția spre problemele de natură sexuală care sunt, din păcate, consecințe inevitabile ale stilului de viață modern. Acestea ajung să afecteze în egală măsură atât femeile, cât și bărbații.

Despre ginseng

Ginsengul este unul dintre cele mai importante plante orientale cu proprietăți medicinale, cu un istoric de utilizare de circa un mileniu. Acesta a fost folosit în medicina naturistă ca adjuvant în tratamentul unei varietăți de boli, de la oboseala banală pană la cea cronică, de la tulburările neurologice pană la creșterea libidoului sau disfuncțiile erectile.

Eficiența ginsengului este redată, în special, de substanțele din mai multe grupuri de ginsenoside și saponine care se regăsesc în compoziția acestuia. Proprietățile medicinale menționate anterior sunt încorporate în rădăcinile groase ale acestei plante.

Ginsengul și activitatea sexuală

Cu toții știm că activitatea sexuală, dincolo de natura fizică, este strans legată de latura mentală. În majoritatea cazurilor, apetitul sexual scăzut sau eventualele disfuncții erectile au la bază consecințe de natură psihologică, nu neapărat de natură fiziologică. Principalele impedimente în atingerea performanțelor erotice sunt stresul cotidian sau depresia, care inhibă libidoul și afectează atât funcția erectilă, cat și ejacularea (care poate deveni precoce, inhibată sau chiar inexistentă). Aici intervine una dintre proprietățile esențiale ale ginsengului, mai exact capacitatea de a acționează ca un adaptogen, gestionand în mod eficient stresul și prevenind instalarea depresiei.

În același timp, grație proprietăților sale medicinale, Ginsengul are capacitatea de a acționa și asupra problemelor de natură fiziologică precum:

  • Disfuncția erectilă, mai precis incapacitatea de a obține sau a menține o erecție în timpul actului sexual. Motivele care stau la baza acestei afecțiuni pot fi diabetul, afecțiunile renale și hepatice, boli de inimă, alcoolism și fumat, dezechilibrele hormonale sau alte boli cronice.
  • Alterarea calității spermatozoizilor, care poate apărea din diferite motive, cum ar fi dezechilibrele hormonale, dozarea regulată de antidepresive, fumatul, consumul excesiv de alcool etc.

Venim în sprijinul tău și îți oferim un produs care să te ajute în rezolvarea acestor probleme. Exotique este un supliment cu ginseng și alți energizanți, cu un efect tonic și revigorant care stimulează libidoul și performanțele sexuale. Descoperă-l dând click pe produs. 

-20%
Livrare Gratuita
Stoc epuizat
Prețul inițial a fost: 266,99 lei.Prețul curent este: 213,59 lei. TVA inclus

Mai puțin de 7,11 lei per zi de tratament!

-15%
Stoc epuizat
Prețul inițial a fost: 134,99 lei.Prețul curent este: 114,99 lei. TVA inclus

Mai puțin de 3,83 lei per zi de tratament!