Astăzi, ai 15% Extra Reducere ✨ la toate Uleiurile Esențiale și Difuzoarele Premium - Folosește codul 15AROMATERAPIE Vezi Produse 🏡

Lăptișor de matcă și propolis – Soluția eficientă pentru imunitatea copiilor

sistem imunitar copii

Din cauza schimbărilor sezoniere sau a integrării în colective precum creșa, grădinița sau școala, imunitatea copiilor tinde să sufere adesea o scădere a capacității de apărare, iar organismul, o diminuare a  rezervelor de energie. Pentru revitalizarea sistemului imunitar al micuților, se recomandă câteva suplimente pentru imunitate pentru copii, printre care lăptișorul de matcă și propolisul.

Lăptișorul de Matcă

Lăptișorului de Matcă (Royal Jelly), un lichid extrem de hrănitor, cu o textură groasă și o aromă deosebită, este recunoscut pentru capacitățile sale de a întări imunitatea copiilor și a contribui la un proces de creștere și dezvoltare armonioasă. Are de asemenea un efect tonifiant, stimulant și reechilibrant asupra sistemului nervos. Este ideal pentru copiii trecuți de vârsta de 3 ani, reglează pofta de mâncare și nivelul de energie. 

Beneficiile lăptișorului de matcă pentru organismul copiilor:

  • Oferă energie suplimentară, atât de necesară copiilor și adolescenților aflați în stadiu de creștere deplină și pentru dezvoltarea activităților lor școlare, în special în perioadele de examene și competiții sportive .
  • Lăptișorul de Matcă este un important activator al sistemului imunitar la copiii, deoarece ajută la combaterea infecțiilor și trebuie să revitalizeze proprietățile, crescând rezistența organismului la efort (joacă sau învățat).
  • Are proprietăți antimicrobiene, astfel încât ajută la prevenirea răcelilor ușoare, întărind imunitatea copiilor, al căror sistem imunitar este în faza de formare.

Propolisul

Propolisul oferă o varietate de beneficii pentru sănătatea celor mici. Prezintă proprietăți antibacteriene naturale și activitate antimicrobiană, ceea ce face din aceasta prima linie de apărare împotriva oricăror afecțiuni virale, dureri în gât sau alte afecțiuni inflamatoare. Compoziția chimică a Propolisului include sute de compuși naturali benefici, incluzând polifenoli, până la 10% uleiuri esențiale și 5% polen de albine, la randul său foarte benefic în stimularea imunității. Se recomandă Propolisul Purificat, care este net superior celui obișnuit în ceea ce privește calitatea și eficiența.

Beneficiile Propolisului pentru organismul copiilor:

  • Stimulează sistemul imunitar prin capacitatea sa de a stimula producția de anticorpi. Are efecte anti-virale și previne apariția afecțiunilor respiratorii. Este, de asemenea, util în tratamentul acestora. Combate febra și înlătură eczemele infecțioase.
  • Combate inflamațiile prin ameliorarea simptomelor afecțiunilor respiratorii și prevenirea inflamării mucoaselor. Este util în cazul afecțiunilor care provoacă disconfort în gât.
  • Contribuie la vindecarea afecțiunilor gastrice. Episoadele de indigestie sunt destul de frecvente în cazul copiilor. Propolisul reglează secreția sucului gastric și ajută la refacerea rapidă a mucoasei stomacale.

Te-ai gândit să apelezi la produse naturiste și suplimente nutritive pentru întărirea sistemului imunitar al copiilor? Junior Protect este suplimentul ideal pentru tine. Combinația dintre lăptișor de matcă, propolis și 12 vitamine îi asigură micuțului un sistem imunitar puternic.

-15%
Prețul inițial a fost: 169,40 lei.Prețul curent este: 143,99 lei. TVA inclus

Mai puțin de 4,79 lei per zi de tratament!

-10%
Prețul inițial a fost: 207,00 lei.Prețul curent este: 186,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 6,19 lei per zi de tratament!

-23%
BESTSELLER
Prețul inițial a fost: 120,00 lei.Prețul curent este: 92,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 3,06 lei per zi de tratament!