Astăzi, ai 15% Extra Reducere ✨ la toate Uleiurile Esențiale și Difuzoarele Premium - Folosește codul 15AROMATERAPIE Vezi Produse 🏡

Cum stimulează colagenul marin vederea ?

colagen marin hidrolizat

Colagenul este cea mai abundentă proteină din corpul uman. Este renumit pentru proprietățile sale de a proteja pielea, dar și pentru capacitatea de a întări părul și unghiile. Totuși, puțini știu și despre multiplele beneficii pentru ochi asociate cu administrarea de colagen.  

Colagenul marin previne deterioarea vederii odată cu vârstă

Colagenul marin combate dezvoltarea multor boli oculare și consolidează vederea, prevenind deterioarea acesteia odată cu înaintarea în vârstă. Pe măsură ce îmbătrânim, nivelurile de colagen se diminueazăt, motiv pentru care pielea începe să fie afectată, iar rănile și leziunile nu se vindecă la fel de repede cum o făceau înainte.

Un alt lucru care se deteriorează este vederea. Se estimează că mai mult de 79% dintre persoanele de peste 64 de ani trăiesc cu probleme de vedere. Cu toate acestea, colagenul marin lupta împotriva epuizării naturale a proteinei de colagen, ajutând la menținerea sănătății ochilor

Artrita reumatoida este o afecțiune frecvent întâlnită în rândul persoanelor în vârstă, iar o complicație comună a bolii este sindromul ochilor uscați. Colagenul marin este un tratament eficient pentru ochii uscați și poate ajuta la combaterea simptomelor negative asociate cu artrita.

Colagenul marin protejează mușchii oculari

Colagenul mai este binecunoscut pentru capacitatea să de a restabili tonusul și de a repara mușchii, motiv pentru care este un supliment eficient pentru culturiști și sportivi care doresc să-și îmbunătățească performantele personale în materie de fitness. Mai multe studii susțin acest lucru, arătând că peptidele de colagen pot ajuta la diminuarea durerilor și a rănilor cauzate de antrenamentele sportive. 

Desigur, v-ați putea întreba: dacă proteina de colagen este atât de bună pentru repararea mușchilor, de ce ar trebui să folosim colagen pentru sănătatea ochilor? Este important să ne amintim că există șase mușchi extraoculari în jurul ochiului, care ajuta la controlul mișcării acestuia. Boala sau bătrânețea pot determina acești mușchi să se descompună și să devină slabi; o vedere încețoșată sau dublă, precum și amețeli și dureri de cap. 

Colagenul marin poate preveni simptomele tulburărilor de subțiere a corneei

Corneea este partea transparentă a ochiului care acoperă irisul și pupila. Uneori, corneea poate fi deteriorata și are nevoie de tratament sau chiar de un transplant. Keratoconus este o afecțiune în care corneea ochiului devine mai subțire, provocând o estompare a vederii care nu poate fi corectată de ochelari; acest lucru poate fi moștenit sau cauzat de o varietate de boli oculare.

Un supliment cu colagen marin pulbere poate ajuta în tratamentul Keratoconus.

Colagenul marin este și mai eficient mai ales atunci când este asociat cu vitamina C

Vitamina C sintetizează colagenul, ajutând la reumplerea și reconstrucția nivelurilor din organism. Degenerarea maculară este o cauză principală a pierderii vederii, considerată a fi provocată cel mai frecvent de fumat și de hipertensiunea arteriala. Consumul de vitamina C poate reduce riscul apariției acestei boli.

Colagenul prezinta efecte regenerative, iar împreună cu Vitamina C, poate să îmbunătățească în mod eficient sănătatea ochilor.

Îți oferim Artrohelp, un supliment cu colagen marin pulbere, eficient în combaterea afecțiunilor articulare, protejarea vederii și îmbunătățirea sănătății generale. Conținutul de vitamina C și masa moleculară scăzută a suplimentului Artrohelp asigură o absorbție foarte ridicată, contribuind la sporirea eficienței tratamentului. 

-10%
Livrare Gratuita
Prețul inițial a fost: 277,00 lei.Prețul curent este: 249,30 lei. TVA inclus

Mai puțin de 8,30 lei per zi de tratament!

-14%
Prețul inițial a fost: 215,00 lei.Prețul curent este: 185,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 6,16 lei per zi de tratament!

-19%
Prețul inițial a fost: 110,00 lei.Prețul curent este: 89,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 2,96 lei per zi de tratament!