HEPALIVE – Protejează-ți ficatul cu un hepatoprotector eficient!

suplimente pentru sanatatea ficatului

Ficatul este cel mai mare organ solid și, totodată, cea mai mare glandă din corpul uman. Parte componentă a sistemului digestiv, se ocupă de detoxifierea organismului, sinteza proteinelor și producerea de substanțe pentru o mai bună digerare a alimentelor. Un ficat nefuncțional va provoca deficiente nutriționale, motiv pentru care trebuie să îl protejezi cu un hepatoprotector eficient

Ficatul se poate regenera în totalitate, câtă vreme cel puțin 25% din țesut rămâne intact. El se poate reface și poate reveni la dimensiunea și capacitatea să anterioara fără a-și pierde funcțiile în timpul procesului de creștere.

Care sunt cele mai întâlnite afecțiuni ale Ficatului ?

Sindromul Gilbert este o afecțiune hepatică inofensiva comună în care ficatul nu prelucrează corect bilirubina. Sindromul Gilbert poate evolua în icter în cazul complicațiilor.

Boala Hepatica Grasa apare, de obicei, alături de obezitate sau abuz de alcool. În cazul bolilor hepatice grase, vacuolele de grăsime se acumulează în celulele hepatice. Dacă nu este cauzată de abuzul de alcool, afecțiunea se numește Boala Hepatica Grasă Non-Alcoolică (NAFLD).

Steatoza Hepatică Non-Alcoolica (NASH), o afecțiune care se poate dezvolta dacă Boala Hepatica Grasă Non-Alcoolica (NAFLD) se agravează. Este o cauză comună a cirozei hepatice.

Fascioloza este cauzată de invazia parazitară a unui vierme cunoscut sub numele de Fluke de Ficat, Fascioloza este o boală care afectează mai des animalele rumegătoare, în special oile. Popular, I se spune și Gălbează.

Hepatita este o boala contagioasa provocata de viruși, toxine sau răspunsuri autoimune. Provoacă  inflamarea ficatului. În cazurile grave poate apărea insuficienta hepatica.

Colangită Sclerozanta Primara (PSC), boala inflamatorie gravă, care afectează canalele biliare. Afecțiune autoimuna, colangită sclerozanta primară provoacă dureri puternice în abdomenul superior, icter și febră. Formele degenerative conduc la ciroza și insuficiență hepatică.

Ciroza poate fi cauzată de o serie de factori, inclusiv toxine, alcool și hepatită. Fibroza poate duce la insuficiență hepatică, iar funcționalitatea celulelor hepatice este distrusă. Boala este denumita Ciroza Decompensată în acel moment.

Cancerul Hepatic. Principalele cauze ale aparitei acestuia sunt alcoolul și hepatita netratata. Este a șasea cea mai frecventa formă de cancer în lume și a doua cea mai frecventă cauză de deces cauzat de cancer.

Cum te ajută ingredientele din HEPALIVE ?

Pentru a menține sănătatea sistemului hepatic, poți apela cu încredere la suplimente pentru protecția ficatului. Recomandarea noastră pentru tine este Hepalive, un hepatoprotector lichid a cărui combinație de ingrediente asigură protecția și funcționarea corectă a ficatului. Iată cum contribuie fiecare ingredient.

Sfecla ajută ficatul prin descompunerea deșeurilor toxice și grăbirea eliminării lor. Stimulează fluxul sanguin și ajuta la creșterea nivelului de oxigen prin curățarea vaselor de sânge. Conține betaină, substanță care protejează organele interne în fata infecțiilor.

Anghinarele stimulează fluxul biliar, ajută la eliminarea toxinelor din ficat, ameliorează durerile abdominale și inaltura stările de greață. Anghinarele sunt folosite ca remediu pentru indigestie, având un conținut bogat de cinarina, oxidaze, polifenoli și flavonoide.

Colina întreține celulele, sintetizează ADN-ului, metabolizează grăsimile și sprijină sistemul nervos. Moleculele de colina solubile în apa ajung în ficat, unde organismul le transformă în lecitină.

Inozitolul funcționează complementar cu Colina. Reglează metabolismul și contribuie la eliminarea grăsimilor din ficat, fiind util în cazurile de steatoza hepatică.

Iată 5 sfaturi pentru a-ți păstra ficatul sănătos

1. O alimentație echilibrata

Ficatul este responsabil de digestia grăsimilor. Consumul acestora în exces îl poate suprasolicita îl poate distrage de la alte sarcini. Obezitatea provoacă, de regula, bolile hepatice grase.

2. Un consum moderat de alcool

Consumul excesiv de alcool provoacă, în timp, ciroza ficatului. Când ficatul descompune alcoolul, produce substanțe chimice toxice, cum ar fi acetaldehida și radicali liberi.

3. Nu amestecați medicamentele cu alcoolul

Când sunteți sub tratament, nu consumați alcool! Amestecarea medicamentelor cu alcoolul pune o presiune semnificativă asupra ficatului. De exemplu, combinarea alcoolului cu acetaminofenul (paracetamol) poate duce la insuficiență hepatică acută.

4. Atenție sporită la substanțele chimice

Dacă pictați sau utilizații substanțe chimice puternice pentru vopsit, curățenie sau grădinărit, zona trebuie bine ventilată sau trebuie să purtați o mască de protecție. Produsele chimice pot provoca leziuni ale ficatului, acesta fiind nevoit să proceseze orice toxină care pătrunde într-un fel sau altul în organism.

5. Vaccinare înaintea călătoriilor exotice

Vaccinarea este esențială dacă aveți în plan călătorii în zone în care Hepatita A sau B ar putea fi un motiv de îngrijorare (în special, Asia sau Africa). Malaria este o boală care afectează ficatul, iar febra galbena poate duce la insuficiență hepatică. Ambele maladii pot fi însă prevenite prin medicație orala și vaccinare.

-5%
Prețul inițial a fost: 87.76 lei.Prețul curent este: 83.37 lei. TVA inclus

Mai puțin de 2.78 lei per zi de tratament!

-5%
Prețul inițial a fost: 138.24 lei.Prețul curent este: 131.33 lei. TVA inclus

Mai puțin de 4.37 lei per zi de tratament!

-5%
Prețul inițial a fost: 75.00 lei.Prețul curent este: 71.25 lei. TVA inclus

Mai puțin de 2.37 lei per zi de tratament!

Cupoane