💪 Profită de reducerea de 12% la Vitamine pentru oboseală! Folosește cuponul ACTIV12 și fii plin de energie! ⚡

Opțiuni pentru detoxifiere naturiste

Opțiuni pentru detoxifiere naturiste

Detoxifierea este de cele mai multe ori definită drept eliminarea toxinelor din organism. Ca urmare, este promovată pierderea în greutate și este îmbunătățită sănătatea. Cele mai cunoscute modalități pentru detoxifiere implică laxative, minerale, ceaiuri, vitamine, diuretice, precum și alte alimente care au același efect.

Toxinele care pot fi găsite în corpul nostru sunt de obicei substanțele chimice sintetice, poluanții, alimentele procesate și metalele grele, care pot avea un impact neplăcut asupra sănătății.

Corpul nostru elimină aceste toxine, prin modalități care implică sistemul digestiv, rinichii, ficatul, plămânii și pielea. Este important de știut că doar dacă acestea sunt sănătoase poate să aibă loc o detoxifiere eficientă. Rolul dietelor pentru detoxifiere este de a optimiza detoxifierea naturală a organismului nostru.

Cuprins

Modalități de optimizare a detoxifierii naturale

Sunt câteva obiceiuri alimentare care pot să ajute detoxifierea naturală a organismului. Printre acestea se află:

-20%
Prețul inițial a fost: 110,00 lei.Prețul curent este: 87,76 lei. TVA inclus

Mai puțin de 2,92 lei per zi de tratament!

-25%
Prețul inițial a fost: 220,00 lei.Prețul curent este: 165,52 lei. TVA inclus

Mai puțin de 5,51 lei per zi de tratament!

-29%
Livrare Gratuita
Prețul inițial a fost: 330,00 lei.Prețul curent este: 233,28 lei. TVA inclus

Mai puțin de 7,77 lei per zi de tratament!

Apa caldă cu lămâie

Sunt multe persoane care folosesc drept metodă pentru detoxifierea organismului un pahar de apă caldă cu lămâie la prima oră dimineața. Pentru ca rezultatele să fie accentute, ajută adăugarea de ghimbir ras. Combinația de lămâie și ghimbir ajută la îmbunătățirea digestiei și ajută metabolismul să funcționeze mai eficient.

Este o modalitate ușoară și durează puțin să pregătim această băutură. Rezultatele sunt mai optime dacă se bea apa caldă cu lămâie cu sau fără ghimbir pe stomacul gol.

Ceaiul verde pentru detoxifiere

Este destul de cunoscut faptul că ceaiul verde este o soluție eficientă pentru detoxifiere. Motivul constă în faptul că acesta este bogat în antioxidanți, care au un rol esențial în detoxifierea organismului.

Conform unui studiu, fumătorii care au băut ceai verde zilnic, 4 luni la rând, au constatat o reducere de 31% a AND-ului care este deteriorat de toxinele fumatului.

Experții sugerează pentru o detoxifiere completă să se consume 3-6 căni pe zi, timp de mai multe săptămâni.

Hidratarea eficientă ajută la detoxifiere

Știm cu toții deja că hidratarea are un rol important și că ne poate ajuta să prevenim sau să tratăm diverse afecțiuni. Aceasta este extrem de importantă și pentru detoxifierea organismului.

De fapt, corpul nostru necesită hidratare ca să producă salivă, ajută de asemenea la transpirație și elimină deșeurile. Este indicat să bem 2 litri de apă zilnic pentru a ne asigura că prevenim anumite afecțiuni care apar ca urmare a dezhidratării.

Rolul probioticelor și a prebioticelor în detoxifiere

Ca să ne asigurăm că avem suficiente probiotice și prebiotice, e nevoie să ne asigurăm că avem o dietă care este bogată în fibre. Ajută de asemenea suplimentele su prebiotice și probiotice.

Bacteriile bune aduc beneficii numeroase funcției intestinale, un aspect esențial pentru stimularea sistemului imunitar. A fost un studiu care a ajuns la concluzia că probioticele pot fi legate de metalele grele care se găsesc în alimente. Drept urmare, organismul nostru le expulzează cu o mai mare ușurință. 

Importanța somnului

Opțiuni pentru detoxifiere naturiste - Importanța somnului

De multe ori datorită muncii în exces sau a stresului nu reușim să dormim chiar opt ore pe noapte, cât este indicat. Dacă nu dormim suficient pot exista mai multe efecte negative asupra corpului, printre care poate fi și afectarea detoxifierii.

Dormitul este modul cel mai natural de eliminare a toxinelor din organism. Creierul și corpul nostru au nevoie să elimine toate toxinele pe care le avem în sistem pentru a funcționa optim.

Exercițiile fizice ajută detoxifierea

Printre numeroaselor beneficii ale exercițiilor fizice se află și accentuarea detoxifierii naturale a organismului. Prin transpirație eliminăm aceste toxine, iar exercițiile ne pot ajuta să transpirăm. Cu cât intensitatea acestora este mai puternică, cu atât mai eficientă va fi detoxifierea.

Sunt numeroase antrenamente pe care le putem găsi în mediul online și care se pot dovedi eficiente în acest sens. Este totuși important să-l alegem pe cel mai potrivit pentru noi, și nu neaparat pe cel care presupune cel mai mult efort. Motivul este că e mai bine să facem constant exerciții pe care le facem cu drag, decât să renunțăm la consistență datorită dificultății.

Impactul dietelor pentru detoxifiere asupra greutății

Nu au existat prea multe studii care să confirme că dietele pentru detoxifiere au un impact major asupra greutății.

Chiar dacă sunt persoane care scad în greutate, efectul pare să fie cauzat de pierderea de lichide, precum și a rezervei de carbohidrați, decât de cea a grăsimilor. Astfel, greutatea aceasta revine de cele mai multe ori odată cu încetarea dietei.

A fost un studiu care a fost făcut la femeile coreene supraponderale. S-a folosit metoda pentru detoxifiere cu lămâie, care ne limitează timp de șapte zile la un amestec de siropuri organice de arțar sau palmier și suc de lămâie.

Dieta aceasta a avut un impact major asupra pierderii greutății. De fapt, dacă dieta pentru detoxifiere implică o restricție calorică mare, este perfect normal să aibă ca urmare pierderea în greutate și îmbunătățirea sănătății metabolice. Nu este totuși cea mai bună soluție pentru pierderea în greutate pe termen lung.

Concluzie și recomandări

Detoxifierea are un rol vital în eliminarea toxinelor din organismul nostru. Aceasta se face natural, numai că sunt anumite obiceiuri pe care le putem include în alimentație pentru a accelera procesul detoxifierii.

Pe lângă obiceiuri și alimente pot exista și suplimente care sunt special concepute pentru asta. În acest sens, recomandăm TRAZAMIN CLORDETOX, care ajută la eliminarea metalelor grele din organism, protejarea colonului, precum și protejarea în fața daunelor oxidative.

-20%
Prețul inițial a fost: 110,00 lei.Prețul curent este: 87,76 lei. TVA inclus

Mai puțin de 2,92 lei per zi de tratament!

-25%
Prețul inițial a fost: 220,00 lei.Prețul curent este: 165,52 lei. TVA inclus

Mai puțin de 5,51 lei per zi de tratament!

-29%
Livrare Gratuita
Prețul inițial a fost: 330,00 lei.Prețul curent este: 233,28 lei. TVA inclus

Mai puțin de 7,77 lei per zi de tratament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *