💪 Profită de reducerea de 12% la Vitamine pentru oboseală! Folosește cuponul ACTIV12 și fii plin de energie! ⚡

Proprietățile acidului gras Omega-6 CLA

CLA acid linoleic conjugat omega 6

Ce este CLA și care sunt sursele de proveniență?

Acidul linoleic conjugat (CLA) este un acid gras esențial Omega-6 găsit în cantități mari în uleiuri vegetale precum uleiul de porumb, uleiul de soia sau uleiul de floarea-soarelui. De asemenea, există în laptele și carnea animalelor rumegătoare.

Efectele CLA asupra greutății corporale

În procesul de slăbire, CLA are două modalități de a acționa.

Pe de o parte, reduce depozitele de grăsime din țesuturi (lipogeneza) și, pe de altă parte, contribuie la eliminarea acestora (lipoliza). Astfel spus, acționează la nivel muscular prin optimizarea metabolismului și îmbunătățirea masei musculare. CLA favorizează dispariția depozitelor de grăsime din corp, în timp ce restabilește forța și tonusul mușchilor.

Supraponderalitatea și obezitatea

Excesul de greutate și obezitatea sunt o acumulare anormală sau excesivă de grăsime care implică un risc pentru sănătate deoarece poate crește complicațiile legate de sistemele organice precum cel cardiovascular, renal sau cerebral și poate provoca tulburări metabolice, cum ar fi diabetul sau hiperlipidemia.

Când pierdem în greutate, indicele nostru de masă corporală (IMC) se schimbă brusc, care este greutatea în kilograme împărțită la înălțimea în metri (kg / m2). Acest lucru face ca mușchii și pielea, în principal, să piardă elasticitatea și să aibă un tonus slab. În acest demers, articulațiile și unele procese metabolice pot fi afectate.

Controlul greutății, fermitatea mușchilor și a pielii

Dieta, combinată cu un program de control al greutății, este de o importanță vitală pentru a menține musculatura și fermitatea pielii precum și pentru a optimiza procesele metabolice care duc la buna funcționare fizică și o calitate a vieții mai bună.

-15%
Prețul inițial a fost: 189,90 lei.Prețul curent este: 161,41 lei. TVA inclus

Mai puțin de 5,37 lei per zi de tratament!

-21%
Prețul inițial a fost: 94,90 lei.Prețul curent este: 74,90 lei. TVA inclus

Mai puțin de 2,49 lei per zi de tratament!