💪 Profită de reducerea de 12% la Vitamine pentru oboseală! Folosește cuponul ACTIV12 și fii plin de energie! ⚡

Curiozităţi despre pre-workout, beneficii şi variantă naturală

Curiozităţi despre pre-workout, beneficii şi variantă naturală

În zilele noastre există soluţii pentru multe dintre probleme. S-a găsit astfel şi o soluţie pentru lipsa de energie înainte de a face exerciţii fizice. Se cunosc deja foarte bine beneficiile exerciţiilor fizice, aşadar, este un obicei pe care multe persoane se străduiesc să îl introducă în rutina lor.

Uneori nu avem energia necesară şi nu putem face exerciţiile conform intensităţii care ne ajută să avem rezultate. Ca rezolvare, au apărut pre-workout-urile.

Cuprins

Complex Energizant cu Efect Instant

-11%
Prețul inițial a fost: 221,99 lei.Prețul curent este: 196,99 lei. TVA inclus

Mai puțin de 6,56 lei per zi de tratament!

Ce este un pre-workout?

Suplimentele care pot fi luate înainte de antrenament au scopul de a ne mări energia în momentul în care exerciţiile fizice sunt făcute. Un ingredient pe care aceste pre-workouturi îl pot conţine este cofeina, despre care ştim că ne dă energie.

Cum funcţionează un pre-workout?

Un pre-workout duce la stimularea sistemului nervos. Astfel, nivelul de energie şi motivaţia sunt intensificate. Ce se mai întâmplă atunci când luăm un pre-workout este că fluxul de nutrienţi şi oxigen, precum şi fluxul sanguin cresc. Asta oferă muşchilor ceea ce au nevoie pentru ca antrenamentul să poate fi prestat la maximă intensitate. De fapt, treaba nutrienţilor este să mărească metabolismul şi să construiască muşchii, iar oxigenul aduce mai multă rezistenţă.

După cât timp îşi face pre-workoutul efectul?

Ca pre-workoutul să îşi facă efectul dorit atunci când avem nevoie, este necesar să cunoaştem care este momentul potrivit pentru a-l lua. Pentru ca suplimentul să ajungă la fluxul sanguin şi să-şi producă efectele dorite, este recomandat să fie luat cu aproximativ 30 de minute, până la o oră înainte să înceapă antrenamentul.

Sunt mai multe beneficii pe care le poate aduce un pre-workout. Cel mai cunoscut este creşterea energiei, dar mai sunt şi altele care vor fi prezentate mai jos.

Pre-workoutul îţi creşte energia

Majoritatea aleg să facă exerciţii fizice după o zi de muncă, când deja mare parte din energie a fost consumată şi simţim nevoia să ne odihnim. În acest caz, pre-workouturile oferă energia suplimentară de care avem nevoie pentru a duce la bun sfârşit antrenamentul.

Ajută concentrarea

Un alt beneficiu pe care acest supliment îl oferă este intensificarea concentrării. Atunci când facem exerciţii fizice concentrarea este un element important dacă vrem să ne asigurăm că am avut parte de un antrenament optim. Concentrarea te menţine de asemenea motivat, deoarece atunci când reuşeşti să-ţi faci treaba la maximă intensitate te simţi dornic să continui.

Concentrarea intensificată are capacitatea de a ne ajuta creierul să ne regleze optim performanţa musculară.

Pre-workoutul creşte circulaţia sângelui

Printre beneficiile pe care le are pre-workoutul se află şi îmbunătăţirea circulaţiei sângelui. De fapt, atunci când circulaţia sângelui este mai bună muşchii primesc mai mulţi nutrienţi şi oxigen. De aceea multe pre-workouturi au în componenţa sa compuşi care încurajează producţia de oxid nitric. Acesta ajută funcţia cardiovasculară şi se ocupă cu dilatarea vaselor de sânge. Muşchii primesc ca urmare ceea ce necesită în vederea recuperării şi a creşterii.

Datorită faptului că mai mulţi nutrienţi şi aminoacizi ajung la muşchii noştri, este îmbunătăţită, avem mai multă rezistenţă şi forţă.

Îmbunătăţeşte pierderea de grăsime

Pre-workout - Îmbunătăţeşte pierderea de grăsime

Un alt lucru de luat în considerare este că numeroase pre-workouturi au în componenţa sa îngrediente care ajută cu stimularea metabolismului în mod natural. Printre îngrediente există şi unele care au efecte termogenice, ce se ocupă cu intensificarea căldurii corpului, ceea ce ajută cu arderea caloriilor.

Unele ingrediente oferă ajutor muşchilor să se ocupe de arderea grăsimilor cu scopul de a crea mai multă energie. În unele pre-workouturi se găseşte şi ceaiul verde, ce ajută la suprimarea poftelor excesive. De fapt, acesta are în componenţa sa un hormon care se ocupă cu reglarea apetitului.

Ajută cu recuperarea

Dacă alegem să luăm suplimente înainte să facem exerciţii fizice atunci corpul nostru este pregătit pentru revenire în urma unei provocări. Chiar dacă atunci când simţim durere după un antrenament intens este un semn că ne-am făcut treaba eficient, durerea poate fi un motiv pentru care evităm următorul antrenament. Pentru a evita această piedică, ingredientele pe care le conţine un pre-workout ajută corpul să-şi revină mai uşor şi să fie din nou pregătit pentru exerciţii.

Pre-workouturi cu teobromină

Dacă suntem în căutarea unui pre-workout care să ne ajute cu antrenamentul, dar în acelaşi timp să aibă ingrediente care nu au efecte negative asupra organismului, atunci mereu există varianta naturală.

Un ingredient natural care se găseşte în componenţa unor pre-workouturi este teobromina. Aceasta este prezentă în produsele din cacao şi este un compus natural. S-a ales utilizarea ei în pre-workouturi datorită următoarelor motive:

  • Se consideră că la fel ca în cazul cafelei, teobromina are efecte psihoactive care ne îmbunătăţesc dispoziţia
  • O proprietate a teobrominei este aceea de a dilata vasele de sânge. Ajută astfel recuperarea după antrenament şi îmbunătăţeşte funcţia musculară
Recomandările noastre
-21%
Prețul inițial a fost: 197,00 lei.Prețul curent este: 155,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 5,16 lei per zi de tratament!

-11%
Prețul inițial a fost: 221,99 lei.Prețul curent este: 196,99 lei. TVA inclus

Mai puțin de 6,56 lei per zi de tratament!

-9%
Livrare Gratuita
Prețul inițial a fost: 235,00 lei.Prețul curent este: 215,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 7,16 lei per zi de tratament!

Pentru persoanele care doresc să crească performanţa exerciţiilor fizice recomandăm 7V Energy Shot care are în componenţa sa teobromină şi alte ingrediente naturale. Acesta oferă instantaneu un plus de energie, susţine performanţa optimă în timpul antrenamentului şi combate apariţia epuizării o perioadă mai lungă de timp. Perfect pentru cei care-şi doresc performanţe optime.

Pe lângă teobromină, 7V Energy Shot mai are în compoziţia sa cafeină naturală, ginseng, complexul de vitamina B şi magneziu. Este un stimulent ulta-concentrat care promovează rezistenţa fizică şi care a fost avizat de Ministerul Sănătăţii din România pentru consum.

Concluzii

De cele mai multe ori viaţa noastră este plină de activităţi şi rămânem cu puţină energie la sfârşitul zilei. Ştim deja cu toţii că pentru a avea un stil de viaţă sănătos, exerciţiile fizice sunt un element important.

Prea puţine persoane mai au energia necesară după o zi lungă să mai facă efort fizic. Atunci pot ajuta pre-workouturile care stimulează energia şi îmbunătăţesc performanţa şi recuperarea. Astfel ne putem bucura şi de beneficiile pe care introducerea sportului le aduce în viaţa noastră.

Cu ajutorul pre-workoutului vom avea mereu stimulentul de energie de care avem nevoie pentru a începe un nou antrenament şi a profita de el la maximă intensitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *