Cură de slăbit naturistă

Cură de slăbit naturistă

Uneori kilogramele în plus îţi pot cauza probleme de sănătate, iar pentru a le preveni este necesar să adopţi un stil de viaţă mai sănătos. 

Sunt câteva obiceiuri care te ajută să pierzi din greutatea acumulată şi care sunt de cele mai multe ori uşor de implementat în viaţa de zi cu zi.

Cuprins

Adoptă o dietă bogată în proteine

Un prim obicei care ajută la slăbit este adoptarea unei diete bogată în proteine. Motivul pentru care existenţa proteinelor în dietă ajută cu pierderea în greutate este arderea caloriilor de către corpul tău atunci când sunt digerate şi metabolizate proteinele. Există posibilitatea ca metabolismul să fie stimulat cu până la 100 de calorii pe zi dacă dieta este una bogată în proteine.

Atunci când consumi proteine este de asemenea mai puternică senzaţia de plin, ceea ce ajută cu scăderea poftei de mâncare. Sunt studii conform cărora persoanele care au o dietă bogată în proteine consumă zilnic aproximativ 400 mai puţine calorii.

Poate avea un efect semnificativ chiar şi să avem un mic dejun care are proteine multe, precum omleta.

Produsele noastre naturiste pentru slabit

-22%
Prețul inițial a fost: 89,00 lei.Prețul curent este: 69,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 2,30 lei per zi de tratament!

-28%
Prețul inițial a fost: 178,00 lei.Prețul curent este: 128,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 4,26 lei per zi de tratament!

-31%
BESTSELLER
Prețul inițial a fost: 109,00 lei.Prețul curent este: 74,99 lei. TVA inclus

Mai puțin de 2,50 lei per zi de tratament!

Consumă mai puţine alimente procesate

Cele mai multe alimente procesate au o cantitate mare de grăsimi, zahăruri, aşadar, calorii.

Acestea sunt concepute astfel încât să putem consuma cât mai mult posibil. Au o şansă mai mare să îţi provoace dependenţă decât alimentele care nu sunt procesate, bogate în nutrienţi.

Atunci când consumi proteine este de asemenea mai puternică senzaţia de plin, ceea ce ajută cu scăderea poftei de mâncare. Sunt studii conform cărora persoanele care au o dietă bogată în proteine consumă zilnic aproximativ 400 mai puţine calorii.

Poate avea un efect semnificativ chiar şi să avem un mic dejun care are proteine multe, precum omleta.

Include exerciţiile fizice în rutina ta

Un obicei pe care-l urmează majoritatea persoanelor care for să slăbească sau să-şi menţină greutatea este sportul. Pe lângă faptul că exerciţiile fizice te pot ajuta să pierdem excesul de grăsimi, fiind o completare perfectă pentru la dietă, oferă şi alte numeroase beneficii pentru sănătate.

Echilibrează bacteriile intestinale

S-au făcut numeroase studii cu privire la ce rol au bacteriile din intestin asupra greutăţii. Există în intestinul uman aproximativ 37 de trilioane de bacterii şi numeroase şi variate microorganisme.

Totuşi, fiecare dintre noi avem alte feluri de bacterii şi cantităţi diferite. Sunt unele tipuri de bacterii care pot duce la creşterea în greutate. Avem de asemenea şi bacterii bune şi putem să creştem numărul lor.

Sunt câteva alimente care ajută creşterea bacteriilor bune în intestinul uman. Câteva dintre ele sunt:

  • O dietă bogată în fructe şi legume bacteriile intestinale vor fi mai diversificate. Cu cât sunt mai diversificate cu atât e mai bine pentru sănătate.
  • Alimentele fermentate ajută de asemnea la creşterea bacteriilor bune în intestin. Combat de asemenea creşterea bacteriilor rele. Exemple de astfel de alimente sunt: iaurtul, tempeh, varza murată. Acestea au cantităţi considerabile de probiotice (ajută la creşterea bacteriilor bune).
  • Alimentele prebiotice au ca efect stimularea creşterii bacteriilor bune, ce sunt favorabile pentru pierderea în greutate. Acestea le putem lua din fructe şi legume precum: banane, avocado, ceapă, usturoi, dar şi din cereale precum orzul şi ovăzul.

Asigură-te că dormi suficient

Atunci când nu dormim suficient creşte hormonul foamei care se numeşte grelina. De asemenea, scade hormonul satisfacţiei care se numeşte leptina. Acesta poate fi încă un factor care contribuie la creşterea în greutate.

Dacă dormim suficient hormonii nostrii vor fi mai echilibraţi şi ştim că echilibrul e mereu varianta ideală. Dezechilibrul hormonal poate duce la mâncat excesiv, iar dacă dorim să pierdem în greutate este ideal să dormim suficient şi să existe echilibru hormonal.

Alege fructe ca desert

Cură de slăbit naturistă - consuma fructe ca desert

Sunt atât de multe variante de desert, încât fructele nu sunt mereu prima variantă. Totuşi, înlocuitul dulciurilor cu fructele pot avea un impact major asupra greutăţii. Ne luăm astfel cantitatea necesară de zahăr de care are nevoie corpul şi nu consumăm prea multe calorii. Beneficiem de numeroşi nutrienţi dacă alegem să consumăm fructe. Pot fi făcute tot felul de reţete delicioase cu fructe, avem nevoie doar de puţină imaginaţie şi determinare.

Alege grăsimile bune

Atunci când se urmăreşte scăderea în greutate se optează pentru cât mai puţine grăsimi şi carbohidraţi. Avem nevoie de un echilibru de nutrienţi pentru a fi sănătoşi şi pentru ca metabolismul nostru să funcţioneze corespunzător. Da, avem nevoie şi de grăsimi.

Grăsimile oferă corpului acizi graşi şi vitamine esenţiale de care are nevoie corpul nostru. Totuşi, dacă este în beneficiul corpului nostru ţine de sursa noastră de grăsime. O sursă bună este avocado.

Chiar dacă avem nevoie de grăsimi pentru o funcţionare optimă, este necesar dacă ne dorim să pierdem în greutate să nu exagerăm cu grăsimile. Bogat în grăsimi este uleiul, şi chiar dacă uleiul de cocos este o variantă sănătoasă, este necesar să nu exagerăm deoarece este la fel de bogat în calorii, precum în nutrienţi.

Bea ceai verde

Unul dintre beneficiile pe care le are ceaiul verde este faptul că este crescută rata metabolică. Asta ne ajută cu arderea caloriilor. Are de asemenea alte numeroase beneficii pentru sănătatea generală, fiind o sursă bogată în antioxitanţi şi nutrienţi. Este astfel îmbunătăţită sănătatea sistemului imunitar.

Dacă doreşti să beneficiezi la maxim de ce are de oferit ceaiul verde, atunci varianta ideală este ceaiul verde matcha. Acolo întreaga frunză este uscată şi mai apoi măcinată. Sunt indicate două căni pe zi pentru ca efectele să fie vizibile.

Recomandările noastre

Pe lângă aceste obiceiuri zilnice pot fi luate şi suplimente precum Dieterm, sub formă de capsule, care ajută la scăderea în greutate prin favorizarea arderii grăsimilor. Asigură o digestie optimă şi induce senzaţia de saţietate. Util în curele de slăbire este şi Drenacel, sub formă lichidă. Acesta ajută cu reducerea balonării şi are în componenţa sa ceai verde, care s-a dovedit a fi util în curele de slăbire.

Concluzie

În zilele noastre este uşor să fii atras de tot felul de alimente care au gust bun, dar a căror efect este creşterea în greutatea. Aceasta din urmă ne poate afecta sănătatea şi psihicul, de aceea este important să nu lăsăm să se agraveze prea tare.

Câteva soluţii în acest sens ar fi adoptarea unui stil de viaţă sănătos, care este legat de o dietă potrivită, somn suficient şi exerciţii fizice. Pe lângă asta, mai există varianta suplimentelor naturiste care nu ne afectează sănătatea şi ne ajută să ajungem la rezultatul dorit.

Suplimente naturiste pentru slabit
-22%
Prețul inițial a fost: 89,00 lei.Prețul curent este: 69,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 2,30 lei per zi de tratament!

-28%
Prețul inițial a fost: 178,00 lei.Prețul curent este: 128,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 4,26 lei per zi de tratament!

-31%
BESTSELLER
Prețul inițial a fost: 109,00 lei.Prețul curent este: 74,99 lei. TVA inclus

Mai puțin de 2,50 lei per zi de tratament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *