Sucul de Aloe Vera – 7 beneficii esențiale

supliment cu aloe vera

Aloe Vera este o plantă medicinală cunoscută și utilizată pentru proprietățile sale încă din cele mai vechi timpuri, cu proprietăți la fel de benefice atât pentru exteriorul corpului uman, cât și pentru interiorul acestuia.

Aloe Vera conține antioxidanți și vitamine, având capacitatea de a ajuta organismul în diferite moduri. Cu toate acestea, consumul efectiv de Aloe Vera este destul de dificil. În acest sens, a fost creat Sucul de Aloe Vera, care oferă beneficiile uimitoare ale plantei într-o formă practică și ușor de administrat.

Îți prezentăm 7 beneficii esențiale ale sucului de aloe vera:

1. Ajută la Controlul Greutății Corpului

Sucul de Aloe Vera oferă numeroase beneficii pentru digestie și este util în procesul de detoxifiere. El ajută organismul să își mențină o greutate stabilă. Atunci când organele funcționează optim și corpul elimină deșeurile mai eficient, nivelul de energie crește, iar metabolismul va performa.

2. Facilitează Digestia

Sucul de Aloe Vera este foarte util pentru persoanele care se confruntă cu probleme digestive. La fel cum calmează pielea după expunerea la soare și căldură excesivă, această plantă cu proprietăți antiinflamatoare are, de asemenea, un efect calmant asupra stomacului și intestinelor, ajutând în probleme precum arsurile la stomac și constipația. În plus, stimulează flora probiotică din intestin.

3. Întărește Imunitatea

Sucul de Aloe Vera oferă antioxidanți, vitamine, minerale și aminoacizi care existenți în gelul vegetal al plantei, ajutând la întărirea sistemului imunitar. Sucul de Aloe Vera alcalinizează de asemenea organismul, menținând nivelul de acid alcalin echilibrat, reducând astfel inflamația și crescând imunitatea.

4. Reduce Stresul

Pe lângă beneficiile fizice pe care le oferă această plantă medicinală, aceasta are și proprietăți adaptogene, ceea ce înseamnă că ajută organismul să se adapteze la stres. Includerea acestei Sucului de Aloe în alimentație poate echilibra starea de spirit și poate reduce stresul.

5. Îmbunătățește Sănătatea Inimii

Există mai multe moduri în care Aloe Vera îmbunătățește sănătatea inimii. În primul rând, polifenolii din compoziție pot ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare. În plus, consumul de Aloe scade nivelul de colesterol, tensiunea arterială ridicată și îmbunătățește circulația sângelui în organism. 

6. Curăță Pielea

Utilizarea inițială a plantei Aloe Vera a avut că scop îmbunătățirea aspectului pielii și cicatrizarea mai rapidă a rănilor. Sucul de Aloe Vera poate oferi rezultate chiar mai bune decât planta în sine, datorită gradului ridicat de absorbție generat de forma lichidă. Antioxidanții plantei ajută la lupta împotriva radicalilor liberi care îmbătrânesc pielea, iar sucul său conține hormoni naturali care determină creșterea celulelor noi și producția de colagen.

7. Îmbunătățește Funcțiile Hepatice

Sucul de Aloe Vera poate fi privit ca un cocktail bogat în vitamine, minerale și aminoacizi. Acesta este un detoxifiant excelent, care purifică organismul și îl ajută să funcționeze la capacitate maximă.

Bucură-te de proprietățile plantei Aloe vera cu ajutorul produselor noastre:

-10%
Prețul inițial a fost: 144,00 lei.Prețul curent este: 129,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 4,30 lei per zi de tratament!

-22%
Prețul inițial a fost: 135,00 lei.Prețul curent este: 105,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 3,50 lei per zi de tratament!

-29%
Prețul inițial a fost: 97,00 lei.Prețul curent este: 69,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 2,30 lei per zi de tratament!