Suplimente lipozomale și fiole buvabile – beneficii și avantaje

-28%
Prețul inițial a fost: 159,00 lei.Prețul curent este: 114,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 3,80 lei per zi de tratament!

-22%
Prețul inițial a fost: 159,00 lei.Prețul curent este: 124,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 4,13 lei per zi de tratament!

-20%
Prețul inițial a fost: 110,00 lei.Prețul curent este: 87,76 lei. TVA inclus

Mai puțin de 2,92 lei per zi de tratament!

-26%
BESTSELLER
Prețul inițial a fost: 125,00 lei.Prețul curent este: 92,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 3,06 lei per zi de tratament!

Suplimentele nutritive sunt metoda la care recurgem pentru a ne menține sănătatea la cote maxime. Ritmul alert al vieții de zi cu zi nu ne permite întotdeauna să ne alimentăm corpul cum ar trebui, să ne odihnim suficient și să facem față stresului cu brio, așadar suplimentele nutritive sunt aici să ne ajute să ne recăpătăm echilibrul. 

Pe piață există o mulțime de tipuri de suplimente: capsule, pastile, gelule, praf, pulbere sau chiar lichide. Ce ar trebuie să alegem pentru a ne asigura că organismul primește exact nutrienții de care are nevoie? Ce variantă de supliment ne aduce cele mai bune și mai rapide rezultate? 

În cele ce urmează ne vom concentra atenția asupra suplimentelor lichide sub formă de fiole buvabile și asupra eficienței tehnologiei lipozomale. Descoperă alături de noi de ce aceste tipuri de suplimente sunt atât de eficiente și au rezultate atât de bune. 

Ce este tehnologia lipozomală?

Tehnologia lipozomală este o inovație a industriei farmaceutice și a sectorului de suplimente alimentare. Acest tip de produse oferă o mulțime de avantaje consumatorilor, fiind cele mai eficiente tipuri de suplimente care există pe piață. 

suplimente lipozomale

Prin tehnologia de încapsulare lipozomală a ingredientelor, ingredientul activ al suplimentului este încapsulat în lipozomi și este transportat în acest fel prin organismul nostru. Această tehnologie este excelentă în ceea ce privește absorbția ingredientului activ în organism.

Despre lipozomi

Lipozomii au fost creați pentru prima dată în Anglia în anul 1961, de către Alec D. Bahgham. Acesta a descoperit că fosfolipidele combinate cu apă formează o sferă, iar acest lucru se datora faptului că un capăt al fiecărei molecule este solubil în grăsimi, iar celălalt capăt este insolubil în apă. 

Altfel spus, lipozomii sunt sfere goale, microscopice, formate din două straturi de lipide, mai exact fosfolipide. Faptul că o parte a fosfolipidelor este solubilă în grăsimi, iar cealaltă în apă în dă acesteia proprietăți unice. Fosolipidele sau lipozomii acționează, astfel, ca un „vehicul” pentru ingredientul activ (vitamine, minerale sau extracte din plante), transportându-l în siguranță până la locul în care se produce absorbția în sânge. 

Principalele avantaje ale tehnologiei lipozomale

1. Absorbție sporită și biovalabilitate crescută

Având în vedere că absorbția nutrienților are loc în intestin, încapsularea în lipozomi nu permite ca acidul gastric să distrugă ingredientul activ. Lipozomii protejează nutrienții până la absorbția în sânge, astfel că putem vorbi despre absorbție sporită și biovalabilitate crescută. 

2. Conferă stabilitate ingredientului activ

Faptul că lipozomii protejează componentele active ale suplimentului lipozomal de degradarea prematură, acestea nu își pierde din proprietăți. 

3. Permite încapsularea a mai multe ingrediente simultan

Suplimentele lipozomale

Există foarte mult suplimente lipozomale pe piață cu proprietăți excelente pentru sănătate și organism. Poți găsi suplimente lipozomale sub formă de capsule sau suplimente lipozomale lichide pe care ți le recomandăm. Și în gama noastră există astfel de suplimente lichide, lipozomale, cu beneficii enorme pentru organism: 

Vitamina C lipozomală

Din categoria „vitamine lipozomale”, cea mai importantă este vitamina C. Vitamina C este nutrientul de bază pentru sistemul nostru imunitar. În gama noastră găsești fiolele cu vitamina C lipozomală, ideale pentru a te asigura că organismul tău este pregătit în fața oricărei amenințări. Încapsularea vitaminei C în lipozomi asigură o mai bună stabilitate a acesteia în organism, deci o absorbție mult mai ridicată și o eficientă sporită. 

Magneziu lipozomal

Magneziu este un mineral extrem de important pentru sănătate, cu peste 300 de funcții în organism. Un supliment cu magneziu lipozomal are o biovalabilitate ridicată și o eficiență sporită, așadar proprietățile pentru sistemul cardiac și funcția musculară și scheletică sunt mult mai mari. 

L-carnitină lipozomală

L-carnitina este un compus natural folosit de către sportivi ca un aliat puternic pentru performanțe fizice și energie musculară. Atunci când se folosește un supliment cu l-carninină lipozomală, aceasta este absorbită în intestinul mic, fapt care îi crește biovalabilitatea și îi sporește activitatea în organism. 

Ce înseamnă fiole buvabile?

Fiolele buvabile sunt una dintre cele mai populare variante de prezentare ale suplimentelor lichide. Acestea conțin exact doza zilnică a nutrienților de care ai nevoie și sunt mult mai ușor de consumat. Ai nevoie doar de fiola cu doza zilnică pe care poți lua cu tine peste tot, fără a mai fi nevoie de cupe de dozaj, linguri sau alte recipiente. 

Suplimentele sub formă de fiole buvabile sunt la mare cerere, iar acest lucru se datorează multitudinii de beneficii pe care acestea le oferă. 

De ce să consumi fiole buvabile? Principalele avantaje

Absorbție și biovalabilitate sporite

Ingredientul activ este eliberat foarte repede, iar asta îmbunătățește absorbție și biovalabilitatea (prezența ingredientului activ în sânge și țesuturi) 

Ingredientul activ este protejat

Formula suplimentului nu se modifică, iar asta datorită procesului de fabricare al fiolelor. Fiecare fiolă este umplută într-un mediu în care temperatura, umiditatea și presiunea sunt controlate. 

suplimente fiole

Doza exactă

Fiolele buvabile au o cantitate fixă de produs, de exemplu 10 ml sau 25 ml. Această cantitate reprezintă doza zilnică exactă de care ai nevoie din acel produs. 

Ambalaj sigur și igienic

Fiolele buvabile au un ambalaj închis ermetic, așadar suplimentul nu va intra în contact cu nimic din mediul extern. 

Ușor de transportat și consumat

Faptul că suplimentele vin în fiole mici le fac foarte ușor de transportat oriunde. De asemenea, sunt extrem de ușor de consumat, având în vedere că nu este nevoie de  alte recipiente pentru a putea fi administrat. 

Gust și miros plăcut

Datorită tehnologiei folosite pentru fabricarea acestor tipuri de suplimente, se poate folosi o paletă largă de extracte naturale pentru a îmbunătății gustul și mirosul fiolelor. 

Ce suplimente nutritive sub formă de fiole buvabile găsești?

Găsești foarte multe vitamine și minerale sub formă lichidă, în special sub formă de fiole. Acesta fac consumul de suplimente mult mai ușor și mult mai plăcut. În gama noastră de produse găsești fiole buvabile cu magneziu, cu fier sau cu alte vitamine și minerale, suplimente pentru frumusețe, deci fiole buvabile cu colagen și suplimente cu extracte naturale precum fiolele buvabile cu lăptișor de matcă.

Marnys România vine în ajutor tău cu o mulțime de variante de suplimente potrivite pentru tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *