💪 Profită de reducerea de 12% la Vitamine pentru oboseală! Folosește cuponul ACTIV12 și fii plin de energie! ⚡

6 suplimente excelente pentru imunitate și energie

-15%
Prețul inițial a fost: 164,99 lei.Prețul curent este: 139,99 lei. TVA inclus

Mai puțin de 4,66 lei per zi de tratament!

-31%
Prețul inițial a fost: 167,00 lei.Prețul curent este: 115,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 3,83 lei per zi de tratament!

-23%
BESTSELLER
Prețul inițial a fost: 120,00 lei.Prețul curent este: 92,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 3,06 lei per zi de tratament!

-26%
BESTSELLER
Prețul inițial a fost: 125,00 lei.Prețul curent este: 92,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 3,06 lei per zi de tratament!

Luna Septembrie marchează sfârșitul lunilor de vară și începutul unui nou ciclu. Odată cu mijlocul lunii septembrie, ne pregătim, încet-încet, să ne reluăm rutina zilnică specifică perioadei reci, atât noi ca și adulți, dar mai ales cei mici. Trezitul de dimineață, respectarea orarelor, schimbările de temperatură, zilele mai scurte – este nevoie să ne adaptăm la toate acestea.

Tot acest proces de readaptare și reconstruire a rutinei ne poate provoca stări și sentimente neplăcute precum o ușoară anxietate, stare constantă de oboseală, extenuare și un sistem imunitar slăbit. În aceste momente, cel mai bine e să apelezi la puțin ajutor din exterior, iar suplimentele naturiste sunt excelente în acest caz. 

În acest articol îți vom prezenta câteva suplimente naturale care îți vor fi de mare ajutor în această perioadă, atât ție. cât și celor dragi. Află mai jos ce îți recomandăm și cum îți pot fi de folos. 

Suplimente pentru copii și adolescenți

Copii și adolescenții au de înfruntat cele mai mari schimbări în această perioadă. Schimbarea majoră la care sunt supuși trebuie să îi prindă pe copii pregătiți, deci trebuie să avem mare grija de sistemul lor imunitar.

Protect Junior

În gama noastră veți găsi Protect Junior, un supliment delicios și nutritiv care să le vină în ajutor copiilor de toate vârstele. Formula specială a fiolelor combină acțiunea a 12 vitamine (A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, C, D, E și H) cu propolis purificat și lăptișor de matcă pentru un plus de energie și protecție. 

Protect Junior este indicat, în special, copiilor în creștere. Aportul de vitamina D susține dezvoltarea armonioasă a sistemului osos, iar complexul de B-uri este ideal pentru sănătatea creierului și sporirea capacității de concentrare. 

Fiolele pot fi administrate începând cu vârsta de 4 ani, iar gustul natural de fructe de pădure va face ca administrarea să fie una cât se poate de plăcută. Faptul că suplimentul este ambalat în fiole monodoză face ca administrarea să fie foarte ușoară, iar fiolele pot fi transportate și consumate oriunde. 

Omega 3, 6 Junior

Acizii grași esențiali sunt absolut necesari în procesul de dezvoltare armonioasă a copiilor și adolescenților. Acești nutrienți favorizează dezvoltarea normală și menținerea sănătății sistemului cardiovascular, nervos, gastrointestinal și imun.

Omega 3, 6 Junior este suplimentul care conferă copiilor un aport de acizi grași care să le sporească puterea de concentrarea, imaginația și memoria, pe lângă faptul că susține sănătatea și dezvoltarea întregului organism. 

Produsul vine sub formă de sticlă cu 125 ml, având și un capac cu gradații care face ușurează consumul. Este recomandat copiilor începând cu vârsta de 4 ani, iar gustul delicios de tutti frutti va face administrarea ușoară și plăcută. 

Suplimente pentru adulți

Royal Provite 5000

Un plus de lăptișor de matcă nu strică niciodată, în special atunci când vine vorba despre imunitate și energie. Dacă vrei să faci față eficient stresului și oboselii, Royal Provite 5000 este aliatul tău eficient. 

Fiolele Royal Provite 5000 combină o concentrație de 3.850 mg de lăptișor de matcă  cu polen, propolis și vitamina E. Poți lua fiolele cu tine peste tot și le poți consuma oricând simți nevoia de un plus de vitalitate în momente de activitatea fizică sau psihică intensă. 

Beauty In & Out

Temperaturile scăzute de toamnă ne pot afecta părul și piele. Vântul, temperaturile scăzute și precipitațiile ne usucă pielea și părul, deci trebuie să avem mai multă grijă de acest aspect. Cei mai buni aliați pe care îi poți avea în această perioadă sunt colagenul și biotina. 

În gama noastră găsești fiolele Beauty In & Out Elxir, un supliment cu colagen special conceput pentru frumusețea părului, pielii și unghiilor tale. Forma lichidă asigură o absorbție sporită, iar concentrația bogată de colagen, biotină și vitamine B hrănesc piele, părul și unghiile de la interior, conferind strălucire și fermitate.

Vitamina C lipozomală

Un sistem imunitar puternic este esențial și pentru adulți, nu doar pentru cei mici. Stresul zilnic la care suntem supuși și ritmul alert al activităților de la locul de muncă care creează oboseală ne slăbesc imunitatea, deci este important să apelăm la ajutor. 

Vitamina C, un antioxidant esențial este de nelipsit în această perioadă. Vitamina C lipozomală din gama noastră este mult bine absorbită de către organism, iar beneficiile sale se vor observa într-un timp foarte scurt. Este suplimentul perfect pentru toamnă, având în vedere funcția normală a sistemului imunitar, protejând celulele de acțiunile nocive ale stresului oxidativ. 

Propolvit Defens

Ai nevoie de un aliat puternic pentru ca tu să te asiguri că în această toamnă nu vei lua contact cu niciun virus. Propolvit Defens este suplimentul pe care te poți baza în această toamnă și a cărui ingrediente îți vor ajuta organismul să fie complet pregătit să facă față oricărei amenințări. 

Ingredientele din compoziție (lăptișor de matcă, propolis, colostru, shiitake, reishi și vitamina B6) oferă nutrienții necesari pentru un echilibru excelent între metabolismul energetic și sistemul imunitar. 

Pregătește-te de toamnă cu suplimentele Marnys!

-19%
Prețul inițial a fost: 155,00 lei.Prețul curent este: 125,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 4,16 lei per zi de tratament!

-15%
Prețul inițial a fost: 164,99 lei.Prețul curent este: 139,99 lei. TVA inclus

Mai puțin de 4,66 lei per zi de tratament!

-21%
Prețul inițial a fost: 97,40 lei.Prețul curent este: 77,40 lei. TVA inclus

Mai puțin de 2,58 lei per zi de tratament!

-31%
Prețul inițial a fost: 167,00 lei.Prețul curent este: 115,00 lei. TVA inclus

Mai puțin de 3,83 lei per zi de tratament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *