Lampa de sare – culoare și ambianță pentru camera ta

lampa de sare

Sănătatea noastră fizică și mentală este influențată, printre altele, de echilibrul ionic din mediul înconjurător. În zilele noastre există mai multe surse de ioni pozitivi decât în ​​trecut, creând un dezechilibru electric. Pentru a înțelege acest lucru, trebuie să ne dăm seama cum se schimbă starea de spirit când suntem în munți sau în interiorul unei păduri, în care există o cantitate mai mare de ioni negativi. De aici și importanța rezolvării acestor probleme prin ionizarea aerului. O lampă cu cristal de sare este o modalitate inovatoare și eficientă.

Ionizarea aerului din mediul înconjurător

O lampă cu cristal de sare, în afară de a fi un obiect decorativ frumos, este benefică pentru starea noastră mentală: are calități naturale care ajută la scăderea energiei negative și a stresului.

Electricitatea este formată din ioni pozitivi (+) și negativi (-). Termenul „negativ” nu înseamnă că sunt „răi”, ci că au această polaritate. Un ion (-) este o moleculă încărcată electric. Un ion pozitiv din aer este o moleculă care a pierdut electroni din cauza poluării mediului. După cum a fost verificat prin studii științifice, ionii negativi sunt foarte benefici pentru sănătatea noastră.

lampa de sare beneficii

Diferitele activități umane și aparatele electrice eliberează ioni pozitivi care stau la baza deteriorării bunăstării noastre fizice și emoționale. Exemple de activități și aparate sunt sistemele de încălzire și răcire, televizoarele, aparatele de radio, emițătoarele, sistemele radar, calculatoarele și fumul de țigară.

Calitatea aerului pe care îl respirăm este esențială pentru sănătatea și bunăstarea noastră. Respirarea aerului curat pur nu numai că ne ține în viață, ci ne permite și să gândim mai clar, să avem un somn odihnitor și să rămânem sănătoși. Studiile arată că primim 56% din energia noastră din aerul pe care îl respirăm, mai mult decât din apă și alimente combinate.

Poluarea cauzată de cantitatea excesivă de ioni pozitivi din aer poate provoca slăbiciune, anxietate, depresie, insomnie și boli respiratorii comune. La fel, studiile științifice demonstrează că lămpile cu cristale de sare pot crește numărul de ioni negativi cu 300%. În natură, ionii negativi sunt creați prin intermediul vântului, a soarelui, a surselor, a cascadelor și a furtunilor de ploaie. În aerul proaspăt găsim până la 4000 de ioni negativi pe centimetru cub – dimensiunea unui cub de zahăr. În apropierea unei cascade se pot găsi până la 10.000 de ioni negativi, totuși numărul de ioni negativi din marile capitale în ora de vârf nici măcar nu ajunge la 100.

Efectele benefice ale lămpilor cu cristal de sare

Este important să prevenim problemele create de ionii pozitivi din aer. O lampă cu cristal de sare este un mod inovator de a ioniza aerul. Deși nu este un dispozitiv medical, lămpile cu cristale de sare reduc poluanții atmosferici din interior, emițând ioni negativi.

Ionii negativi au beneficii cunoscute și pot preveni afecțiuni de la nivelul sinusurilor, trata dureri de cap sau migrenă, reduc severitatea atacurilor de astm, îmbunătățesc sistemul imunitar, cresc vigilența, cresc productivitatea și concentrarea la locul de muncă, cresc capacitatea pulmonară și reduc sensibilitatea la răceli.

lampa de sare ambianta

Lămpile cu cristale de sare îmbunătățesc calitatea aerului prin producerea de ioni negativi („vitamine ale aerului”). Rezultatul este un aer sănătos acasă, deoarece neutralizează ionii negativi eliberați de televizoare și de aparatele electrice în general.

Culoarea portocalie frumoasă și bogată a lămpilor cu sare de cristal a fost folosită în terapia de culoare. Reprezintă căldură și confort. Susținătorii terapiei au folosit calitățile lămpilor cu cristale de sare pentru a spori bunăstarea emoțională și echilibrul mental. Această terapie sugerează că lumina portocalie favorizează creativitatea și are efecte stimulante și relaxante, în timp ce lumina albă întărește concentrarea creând o atmosferă foarte liniștitoare, plăcută și naturală, care îți face casa mai frumoasă, având în același timp un efect pozitiv asupra dispoziției și bunăstării.

O lampă de calitate este fabricată din roci cristaline naturale, de sare, formate în depozite din Himalaya de peste 250 de milioane de ani. Sarea nu este tratată. Ca decor, lămpile sunt folosite pentru a crea o atmosferă plăcută în camere și dormitoare. Se folosesc în special în birouri, apartamente sau camere. Pot fi plasate și în locuri încărcate ionic datorită prezenței excesive a aparatelor electrice precum televizoarele sau computerele.

On Sale
Sale!
%
Off
32
Save 35 lei
35lei
32%
35
lei
74,99 lei TVA inclus
On Sale
Sale!
%
Off
19
Save 23 lei
23lei
19%
23
lei
VEGAN
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 35 lei
35lei
28%
35
lei
89,99 lei TVA inclus
On Sale
Sale!
%
Off
32
Save 35 lei
35lei
32%
35
lei
73,00 lei TVA inclus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.