Protejează-ți pielea de frig!

Când vine anotimpul rece, este necesar să avem mai multă grijă de piele. Aceasta este cel mai mare organ al corpului, ne protejează atât de agresivitatea externă, cât și de pierderea apei interioare. Neglijarea anumitor principii de bază o poate deteriora, pielea nefiind importantă doar din punct de vedere al frumuseții ci și datorită protecției pe care ne-o oferă. Pielea noastră este un organ vital care împiedică microorganismele și substanțele străine să pătrundă în corpul nostru.

Condițiile meteo pe timp de iarnă, frigul, vântul și umiditatea contribuie la deteriorarea pielii. Prin urmare, este foarte important să folosim produse care o hidratează. Mâinile și fața sunt cele mai sensibile părți în timpul sezonului rece. În această perioadă, încălzitoarele emit substanțe care omoară celulele pielii și, în general, fac ca pielea să-și piardă hidratarea naturală. În plus, trecerea din spațiile interioare încălzite în aer liber deshidratează, iar pielea își pierde elasticitatea. Iarna îmbrăcăm mai multe straturi de haine, ceea ce face ca pielea să respire mai dificil.

Sfaturi generale pentru a ne proteja pielea în anotimpul rece

  • Beți cel puțin 2 litri de apă pe zi: hidratarea începe din interior spre exterior.
  • Evitați utilizarea apei foarte reci sau foarte fierbinți la duș. Acest lucru destabilizează pielea și provoacă ruperea capilarelor. Folosiți apă călduță.
  • Setați încălzirea la o temperatură rezonabilă, în jur de 20 ° C.
  • Păstrați pielea hidratată aplicând zilnic un produs sub formă de cremă, ulei sau săpun. Mâinile sunt partea corpului este cea mai expusă la temperaturi. Din acest motiv, acestea trebuie protejate de două ori mai mult.
  • Consumați fructe proaspete în sezon.
On Sale
Sale!
%
Off
15
Save 20 lei
20lei
15%
20
lei
On Sale
Sale!
%
Off
14
Save 30 lei
30lei
14%
30
lei
On Sale
Sale!
%
Off
33
Save 38 lei
38lei
33%
38
lei
VEGAN